Larisa Iordache nu regretă retragerea din gimnastică: "Corpul meu striga de mult după ajutor. Eu tot timpul ignoram. În momentul în care..."/ Cu ce se ocupă acum

 Tudorache Simona
.

Larisa Iordache și-a dorit, la un moment dat, să devină psiholog, dar în cele din urmă și-a îndreptat pașii tot către gimnastică, asta pentru că după activitatea sportivă intensă cunoștea foarte bine acest domeniu. A devenit antrenor și nu regretă, pentru că astăzi are ocazia să le arate și altora ce a învățat ea cândva. Larisa Iordache și-a găsit, de asemenea, liniștea și pe plan sentimental.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sportiva are o relație cu Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă. Larisa Iordache se simtă împlinită în această relație și anul trecut a fost și cerută în căsătorie într-un cadru de basm. Acum, cei doi visează la momentul în care vor ajunge și în fața altarului și povestea lor va trece la alt nivel.

larisa-iordache-9larisa-iordache-9

Larisa Iordache a vrut să fie psiholog, dar în final a ales tot gimnastica

Larisa Iordache antrenează de doi ani și are convingerea că și-a găsit vocația. „Sunt fostă gimnastă, antrenoare în momentul actual. Antrenez de vreo doi ani de zile, de când am făcut pasul să mă retrag din gimnastica de performanță. Am zis: „OK, nu pot să stau acasă, ce pot să fac?'. Nu aveam o direcție anume pe care voiam să o iau. Voiam să merg pe partea de psihologie, dar trebuie să investești timp și să o iei de la capăt. Nu am fost pregătită pentru acest lucru. Am zis: Dacă eu am făcut gimnastică, știu multe lucruri, pot să prind din zbor! Este sportul care m-a crescut. Hai să pornesc pe acest drum!'. Îmi place chiar foarte tare, mă bucur alături de copii! Încercăm să facem lucruri pozitive și productive ca ei să meargă la concursuri, să ne prezentăm frumos', spune Larisa Iordache conform Ego.ro.

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf, după 3 ani de scandaluri. Ce au discutat: „Eu știu că Laur a fost împins să facă asta. Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată. Tot circul ăsta a fost din…”

Citește și: Iubita lui Dinu Maxer, prima apariție alături de copiii artistului. Magdalena Chihaia e topită după Maysa: „Ea are multă energie, dar…' / Imaginile îi surprind ca o familie unită

Citește și: Ce ținute au etalat invitații la petrecerea de Ziua Regalității. Marina Voica, apariție elegantă la 87 de ani / Denise Rifai, Alexandru Ciucu și Malvina Cervenshi au fost surprinși la eveniment

Citește și: Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct: „E un format controversat, greu, apăsător. Le-am spus că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo, dar…' / EXCLUSIV

Larisa Iordache nu regretă că nu mai concurează

Sportiva nu regretă că s-a retras din competiții, asta pentru că după numeroasele accidentări suferite și pierderea mamei voia cum să își regăsească drumul.

„Nu regret, pentru că în momentul în care m-am retras, am realizat că merit o pauză, merit să mă relaxez, să simt viața. Mi-a plăcut atât de mult gimnastica, încât era gimnastica și restul. Am înțeles prin terapie că sunt și eu importantă, nu doar sportul pe care îl practic. Corpul meu striga de mult după ajutor: „Oprește-te! Gata, îți ajunge!'. Eu tot timpul ignoram. În momentul în care am avut ultima operație la gleznă, am zis că este cazul să mă opresc.

Fusese un an foarte greu, pierderea mamei, renunțarea la finala olimpică. Cumva, nu mai știam ce să mai fac cu mine. Nici nu mă regăseam în sala de gimnastică și nu eram OK cu asta. Am zis că trebuie să iau o pauză de la tot și dacă o să mai vreau să mai revin în gimnastică o să fiu deschisă. Oamenii de lângă mine își doresc lucrul acesta foarte mult. Cristian îmi spune: „Ce rău îmi pare că nu te-am prins! Voiam să fiu alături de tine, să fiu în sala de concurs, să te susțin', povestește Larisa Iordache.

Vedeta și-a liniștit imediat iubitul. „Nu este nicio problemă, când o să am copii în concurs la nivel international, cu siguranță o să fii acolo și o să mă sprijini ca antrenoare'. Emoțiile sunt asemănătoare și este ceva frumos. Nu îmi pare rău că am renunțat la gimnastică pentru că tot în sala de gimnastică sunt'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton