Larisa Iordache povestește cum era pedepsită de antrenori, înainte de a se retrage din gimnastică: „În sportul de performanță, trebuie să existe reguli. Într-adevăr, eu eram...”

 Tudorache Simona
.

Larisa Iordache a reușit să facă performanță și să urce de mai multe ori pe podium, dar nu a avut de suferit din cauza antrenorilor. Fosta gimnastă mărturisește că nu a primit pedepse dure de la Mariana Bitang și Octavian Bellu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Larisa Iordache recunoaște că a tras din greu ca să ajungă departe, dar niciodată nu i-a părut că depune prea mult efort. Munca ei a dat roade și succesele au început să se adune, ca și accidentările. În cele din urmă a fost nevoită să renunțe la concursuri.

larisa-iordache-76larisa-iordache-76

Larisa Iordache povestește cum era pedepsită de antrenori, înainte de a se retrage din gimnastică

Larisa Iordache a avut norocul să nu fie pedepsită de antrenori. „Pe mine nu prea mă pedepseau antrenorii. Într-adevăr, eu eram o sportivă de așa natură care cerea plus. Și cumva antrenorii nu aveau cum să pedepsească un astfel de sportiv.

Din punctul meu de vedere, în sportul de performanță, trebuie să existe reguli pe care trebuie să le respectăm, trebuie să ai capacitatea de a te adapta stricteții, iar antrenorii să te aducă pe o linie dreaptă și să te ajute să îți îndeplinești ceea ce tu îți dorești și să-ți dezvolți capacitatea de a te depăși pe tine însuți, pentru că asta face un adevărat antrenor.

Te ajută să-ți dezvolți capacitatea de a te învinge pe tine în momentul în care îți dorești mai mult,' a mărturisit Larisa Iordache, la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai.

Cum se comportă Larisa Iordache cu gimnastele pe care le antrenează

Larisa Iordache nu a părăsit lumea sportului. Deși nu mai concurează, sportiva antrenează astăzi. Atunci când gimnastele nu respectă anumite reguli, Larisa Iordache știe cum să le atragă atenția.

„Căutăm anumite lucruri care nu prea sunt pe placul lor și atunci cam asta e pedeapsa. În general, pregătirea fizică. Băgăm serii în plus la pregătire fizică și atunci, data viitoare, știu ce au de făcut', mai spune Larisa Iordache.

Citește și: Teo Trandafir a luat-o la rost, în direct, pe Oana Radu, în plin scandal cu fostul soț: „Dar de ce te-ai măritat?”. Cum a reacționat cântăreața

Citește și: Radu Vâlcan, replică neașteptată după ce Adela Popescu s-a întâlnit cu Răzvan Fodor: „Noroc că face fiul meu karate, că-l rupeam în două…'. Ce i-a transmis Irinei Fodor, aflată în Asia Express

Citește și: Bianca Drăgușanu, pictorial de modă alb-negru în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. Cum a pozat / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, pictorial de colecție alături de toată familia: Pepe Jr, Rosa, Maria și soția lui, Yasmine. Cum se împarte între carieră și rolurile de tată și soț

Ce regim are Larisa Iordache de când nu mai concurează

Deși nu mai face sport de performanță, Larisa Iordache reușește să își păstreze silueta cu un regim dur. Fosta gimnastă înlocuiește mâncarea cu apa plată atunci când vrea să scape de kilograme.

„Acum nu mai fac foamea, pentru că erau anumite momente în gimnastică, când realizasem deja că kilogramele în plus nu ajută. Încercam să nu mănânc seara, cu toate că era foarte greu. Acum am început să îmi cunosc foarte bine corpul și ofer corpului meu absolut tot ce are nevoie și cere, dar în momentul în care vreau să mai dau câteva sute de grame jos, schimb cu apa plată. În loc de o gură de mâncare, beau o gură de apă. Nu zic că este bine, dar cred că deciziile astea le luăm noi pentru corpul nostru. La mine așa funcționează, cu apă, e sănătoasă', a precizat Larisa Iordache.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton