Larisa Iordache a scăpat de complexe cu ajutorul terapiei: "Odată cu câștigarea încrederii în sine, am reușit să mă accept așa cum sunt". Ce o nemulțumea pe fosta gimnastă

 Dumba Gabriela
.

Larisa Iordache a dezvăluit că a acceptat să facă terapie pentru a scăpa de unele complexe și este fericită că acum se simte mult mai bine în pielea ei. Deși a fost admirată, din fața televizorului, de toate femeile care îi urmăreau evoluția în concursurile de gimnastică, Larisa Iordache nu era încântată de felul în care arată. Dar terapia și soțul ei au ajutat-o să se vadă cu alți ochi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

După ani buni în care s-a dedicat gimnasticii câștigând medalii la campionate, Larisa Iordache a rămas tot în slujba sportului, pregătind, la rândul ei, copii pentru concursuri. Și în plan personal este fericită, în iunie căsătorindu-se cu Cristian Chiriţă, sportiv de performanță care activează la CSM Constanța.

295371646_592600512233433_4685823588233286728_n295371646_592600512233433_4685823588233286728_n

Cum a ajutat-o consilierea psihologică pe Larisa Iordache să scape de complexe

Larisa Iordache a avut parte de consiliere psihologică și a povestit despre beneficiile pe care le-a avut terapia în viața ei. Culmea, deși alte femei o invidiau pentru formele ei, fosta gimnastă a fost nemulțumită de corpul ei.

Singurul complex pe care l-am avut a fost faptul că n-am avut niciodată un corp feminin, cumva în modul acela de clepsidră, cu talie foarte accentuată. Dar cu timpul, făcând și terapie și având atât de multe exemple în social media, în lumea asta, cumva noi ne luăm niște tipare și vedem perfectul sau cum vrem noi să arătăm.

Este diferit, total diferit de la o persoană la alta, dar, făcând terapie și cu câștigarea încrederii în sine, am reușit să mă accept așa cum sunt, să mă îmbrac exact așa cum îmi doresc', a mărturisit Larisa Iordache pentru unica.ro.

Soțul ei, Cristian Chirița, o surprinde cu complimente, care îi mențin starea de bine. A fost și un plus de la Cristian în fiecare zi îmi face câte un compliment și îmi spune cât de bine arăt și cât de frumoasă sunt. Este foarte important pentru noi, femeile, să primim o confirmare de acest gen de la omul drag, dar cu atât mai mult este foarte bine să avem încredere în noi și să ne simțim încrezătoare pentru că mai mult decât fizicul, atitudinea noastră poate să ne ajute foarte mult', a mai spus Larisa Iordache.

Citește și: Victor Slav s-a mutat din nou la iubita lui și a scăpat de chirie: „Așa a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu'

Citește și: De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav: „Decizia i-a aparținut. Am fost…'

Citește și: Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alex Mureșan, vor să aibă copii: „Ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației. Dorință există din ambele părți’. Cum se vede actrița în rolul de mamă și ce spun părinții lor

Larisa Iordache nu consideră că terapia psihologică este un moft

Deși a scăpat de complexe fizice, Larisa Iordache a continuat să meargă la terapie când a simțit nevoia de a primi un sfat legat de o situație din viața ei.

Fac și în prezent terapie, momentan am puțină pauză pentru că am avut o perioadă foarte aglomerată, dar niciodată nu m-am oprit din chestia asta, atâta timp cât am avut nevoie, pentru că nu este vorba de a fi o fiță sau să te duci permanent acolo, pentru că nu despre asta e vorba.

Este vorba să-ți rezolvi problemele, să iei în calcul toate lucrurile și toate sfaturile pe care le ai și le primești acolo și cu siguranță să-ți schimbi viața într-un mod bun, pentru că doar așa putem să progresăm', a spus Larisa Iordache.

Ședințele la psiholog au ajutat-o pe Larisa Iordache inclusiv în urmă cu câțiva ani când și-a pierdut mama, răpusă de o boală incurabilă.

Era foarte greu atunci, pentru că erau foarte mulți factori stresanți care cumva erau în viața mea de zi cu zi. Îmi doream să am și o viață foarte echilibrată, dar și o viață de sportiv foarte bună. S-au mai întâmplat anumite evenimente despre care știm cu toții și cumva mi-a fost de foarte de mare ajutor. M-a echilibrat și m-a ajutat să realizez faptul că a fi prezent în momentul în care trebuie să fii prezent este extraordinar de bine și extraordinar de fain pentru un viitor foarte bun', a adăugat Larisa Iordache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton