Larisa Mârtan de la Insula iubirii, alias Lala, are un nou iubit: „Sunt într-o relație de ceva timp. Omul de lângă mine...”/ Ce relație există între ispită și Robert Braia, după participarea la emisiune

 Matei Bianca
.

Larisa Mârtan de la Insula iubirii, alias Lala, are un nou iubit! Ispita nu a vrut să se mai ascundă și le-a spus urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că se află într-o relație de câte luni, dar nu a oferit prea multe detalii despre bărbatul care o face fericită. Ea a vorbit și despre relația pe care o are cu Robert Braia, după participarea la emisiunea de la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Larisa Mârtan și Robert Braia s-au apropiat foarte mult la Insula iubirii, cu toate că el a venit în emisiune alături de iubita lui de atunci, Bianca Mitroi. Deși s-au înțeles foarte bine și ea a plâns când acesta a plecat de pe insulă, cei doi nu au format un cuplu după ce au ajuns în România. Acum, însă, ispita a mărturisit că are un nou iubit și a vorbit despre relația pe care o are cu acesta.

larisa1larisa1

Citește și: Cine este Larisa Mârtan, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 24 de ani și a trecut printr-un avort și o relație toxică: „Am ieșit puțin cam șifonată. A fost un fel de șoc pentru mine să…'

Citește și: Bianca Mitroi și Robert Braia continuă scandalul și după Insula Iubirii. O filmare recentă îi surprinde la domiciliul lui, în toiul nopții: „Zice că sunt criminal de pisici și tot ea vine la mine. O să sun la Poliție' / „Nu vreau să încep un proces cu tine'

Citește și: Cine sunt Cosmin și Oana Voevodschi, nașii de cununie ai lui Liviu Vârciu și ai Andei Călin. Cu toții au plecat în luna de miere, imediat după nuntă

Citește și: Bogdan de la Ploiești a declarat public că are doi băieți, Franco și Tiago: „Este un moment emoționant pentru mine! Vreau să vă confirm că Franco e băiatul meu. Tiago este fratele lui' / Posta de multă vreme imagini cu ei pe Tik Tok

Larisa Mârtan de la Insula iubirii, alias Lala, are un nou iubit

Larisa Mârtan a confirmat recent că se află într-o nouă relație. Ispita de la Insula iubirii a făcut o declarație surprinzătoare în care a subliniat faptul că și-a refăcut viața amoroasă și că dorește să respecte această nouă etapă din viața ei.

Prin această declarație, Lala a transmis că ea și Robert Braia nu au început o relație la Insula iubirii și nu au continuat legătura dintre ei după terminarea emisiunii. Ei au stabilit de comun acord că fiecare trebuie să meargă pe drumul lui.

„Tot ce pot să vă spun este că sunt într-o relație de ceva timp. Îmi doresc să respect acest lucru și să nu mă mai asociez a fi într-o relație cu Robert, pentru că nu este ok nici pentru mine, nici pentru omul de lângă mine, însă o să vă spun mai multe pe parcurs', a spus ea în cadrul unui videoclip pe care l-a postat pe platforma de socializare TikTok.

Ce relație există între ispită și Robert Braia, după participarea la emisiune

Larisa Mârtan, alias Lala, a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu Robert Braia. Ispita de la Insula iubirii a ținut să precizeze faptul că nu există nimic mai mult decât o prietenie solidă între ea și concurent.

„Am zis că o să vorbesc cu voi despre relația dintre mine și Robert. Relația dintre mine și Robert este una de prietenie, am rămas foarte buni prieteni, vorbim când este cazul, nu înseamnă că ne vedem zilnic sau că vorbim zilnic', a mai adăugat aceasta.

Larisa Mârtan a trecut printr-un avort

Larisa Mârtan nu a mai avut o relație serioasă de aproape trei ani, după ce a suferit o mare dezamăgire când fostul ei iubit, cu care a avut o relație frumoasă, a părăsit-o într-un moment dificil. Ea a trecut printr-un avort și a povestit cum s-a ajuns la această situație.

După doi ani de relație, cei doi își doreau un copil, iar sarcina nu a fost o surpriză. Totuși, în loc să continue relația și să-și întemeieze o familie, el i-a trimis un mesaj prin care i-a spus că relația lor s-a încheiat, fără alte explicații.

Ispita de la Insula iubirii a realizat că familia lui a influențat această decizie, iar el a refuzat să o sprijine cu sarcina, ceea ce a dus, din păcate, la avort.

„O relație serioasă nu mai am de aproape 3 ani. Am ieșit puțin cam șifonată și am stat departe. Mi-a fost destul de greu să mă recuperez. Am fost împreună timp de 2 ani, a fost totul ok din toate punctele de vedere. În schimb, s-au băgat anumite persoane din exterior. Familia, mai exact. El era pe jumătate de etnie romă. Au fost puțin împotrivă. Eu nu am o facultate momentan și, văzând lucrul ăsta la mine, probabil au zis că eu nu sunt ok pentru el. Făcuse 2, Facultatea de Drept, terminată, era la Master cred. Și Facultatea de Sport. Pentru că, într-un moment în care mă așteptam cel mai puțin, rămăsesem însărcinată (n.r. de ce a ieșit șifonată din relație). A fost ca un fel de șoc pentru mine, în momentul ăla.

Știa, pentru că și-a dorit. Nu a fost o chestie întâmplătoare, nici din partea mea, nici din partea lui. Da, printr-un mesaj (n.r. că se termină tot, din partea lui). Eram la muncă, eram la un eveniment. Eram în luna a doua de sarcină. M-a anunțat printr-un mesaj, eu am încercat să cer mai multe explicații, eu nu am aflat chiar totul la început. El, cu o seară înainte avusese o întâlnire de familie și cred că acolo s-a luat decizia asta, și motivul a fost că eu îl țin pe loc și el pe mine și că nu o să putem fi fericiți niciodată amândoi. Am încercat să îl rog să mă ajute în perioada respectivă și am luat decizia de comun acord să renunț la acea sarcină', a povestit ea la casting.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton