Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani: „Am decis să-mi declar public dragostea pentru Iisus”

 Iacob Antonia
.

Artista Laura Bretan, în vârstă de 19 ani, a primit taina Botezului zilele trecute, la Biserica Betania din Chicago. Pentru cei care nu știu, solista a fost crescută în credința penticostală, motiv pentru care a fost botezată la vârstă adultă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La ritualul botezului Laurei Bretan au participat peste 100 de persoane. La penticostali, credința în Dumnezeu nu trebuie mărturisită când ai câteva luni de viață.

226864517_378529440295786_2148394268401955893_n226864517_378529440295786_2148394268401955893_n

Alături de Laura Bretan a mai fost botezată și sora ei mai mică, Estera, în vârstă de 15 ani. Evenimentul a inclus slujba religioasă, predica pastorului, ritualul scufundării în apă și mai multe momente în care corul bisericii a cântat.

Citește și: Laura Bretan de la Românii au Talent, premiată cu Discul de Aur pentru primul album. Alături de ce mare artiști a cântat

Citește și: Cu ce se ocupă acum Andrei Pavel, pictorul cu praf de stele, de la Românii au Talent: „Nu e o rușine'

Citește și: Soția lui Florin Dumitrescu a ajuns la spital după ce fiica ei a fost externată. „Hai că am continuat bine…”

Citește și: Totul despre petrecerea de cununie a Simonei Halep. Antrenorul sportivei, marele absent de la eveniment

Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani

„Azi am decis să-l urmez pe Iisus pentru tot restul vieții. Aș vrea să le mulțumesc părinților pentru că au fost de acord cu decizia mea, membrilor familei, prietenilor, liderilor Bisericii. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți', a declarat tânăra artistă.

„În fiecare moment al vieții mele, Dumnezeu a fost cu mine și m-a ținut în mâna lui. În cele mai întunecate zile ale mele, el a fost lumina mea. El m-a învățat ce e dragostea adevărată. Azi am decis să-mi declar public dragostea pentru Iisus Hristos', a declarat și sora Laurei, Estera.

Mama Laurei Bretan a emigrat în SUA în 1991, iar tatăl ei în 1994. Părinții solistei s-au cunoscut în 1997, iar în 2001 s-au căsătorit la Biserica Românească din Chicago. Laura Bretan mai are doi frați: Estera și Petru.

Laura Bretan, despre primul ei album

Laura Bretan a câștigat cel de-al şaselea sezon al emisiunii 'Românii au talent', câştigând marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Pe când avea doar 13 ani, ea a participat la 'Americas Got Talent', unde a fost finalistă.

Artista a terminat primul ei material discografic din carieră, denumit ‘World I See’, iar acest album conține piese precum „Wide Awake’, „Believe’ sau „Dear Father’.

„Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album. Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați și creativi. Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special.

Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea. Chiar dacă în aceste momente suntem departe unii de ceilalți, cel puțin fizic, muzica are puterea de a ne aduce împreună’, a declarat Laura Bretan de la Românii au Talent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton