Laura Cosoi a izbucnit în lacrimi la slujba de comemorare a lui Stephan Pelger: "Îmi pare rău. Era un suflet foarte blând"

 Dumitrache Laura
.

Laura Cosoi a participat la slujba de comemorare a lui Stephan Pelger. Pierderea creatorului de modă i-a devastat pe cei care l-au cunoscut, iar cei apropiați și-au luat rămas-bun de la cel care a fost Stephan Pelger. Laura Cosoi nu și-a putut stăpâni lacrimile și a avut numai cuvinte de laudă la adresa designerului de modă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Stephan Pelger a fost condus pe ultimul drum, iar cei apropiați și-au luat rămas bun de la el. Familia, prietenii și cei care l-au cunoscut pe Stephan Pelger sunt devastați de moartea acestuia. Creatorul de modă și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 44 de ani. Potrivit imaginilor publicate de Cancan., Laura Cosoi a izbucnit în lacrimi la comemorarea lui Stephan Pelger.

Laura-Cosoi-1Laura-Cosoi-1

Laura Cosoi și Stephan Pelger au avut o relație de prietenie frumoasă, chiar dacă, în ultima perioadă, actrița a dezvăluit că nu mai vorbise cu el. Vedeta a avut numai cuvinte de laudă la adresa creatorului de modă Stephan Pelger.

Citește și: „M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. Nu a avut un suflet pereche”. Mama lui Stephan Pelger, discurs șocant la slujba de comemorare a regretatului creator de modă

Citește și:Stephan Pelger avea 8 credite la bănci și urma să fie executat silit, înainte să se sinucidă. Ce confesiune a făcut înainte de gestul tragic

Citește și:S-a dat sentința pentru cei patru infractori, care au cerut bani în numele Andreei Marin și al lui Teo Trandafir. Prejudiciul se ridică la 35.000 de euro

Citește și:Sanda Nicola a învins cancerul, dar a avut alte probleme grave de sănătate. Cum s-a vindecat: „Am ales să rămân lucidă în starea mea de rău și să…”

Laura Cosoi a izbucnit în lacrimi la slujba de comemorare a lui Stephan Pelger

Stephan Pelger a fost condus pe ultimul drum, iar cei care l-au cunoscut ș-au luat rămas-bun de la el. Trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost incinerat, iar în memoria sa a fost organizată o slujbă de comemorare. Numeroase vedete au fost prezente la ceremonie, printre care și Laura Cosoi. Actrița a izbucnit în lacrimi și a avut numai cuvinte de laudă la adresa regretatului designer. Vedeți imaginile AICI!

Cu ochii în lacrimi, Laura Cosoi a participat la slujba de comemorare a lui Stephan Pelger și și-a luat rămas-bun. „Îmi pare rău…să-l pomenim așa cum era, foarte vesel, un suflet foarte blând, un creator minunat, un om strălucitor', a spus actrița, potrivit Cancan.

Tania Budi: „I-am zis: Tu nu ești om, ești poezie de om”

Tania Budi, Oana Roman, Ileana Badiu, Rita Mureșan, Joaquin Barilla, Ovidiu Buta, Laura Cosoi și multi alții au participat la slujba de comemorare a lui Stephan Pelger. Tania Budi i-a adus un ultim omagiu prietenelui său, iar cu ochii în lacrimi a făcut câteva declarații. Vedeta a dezvăluit că Stephan Pelger a fost o persoană educată și rafinată.

'Cred că pentru oamenii sensibili, pentru oamenii culți, pentru oamenii educați, rafinați este foarte greu în lumea asta. Este foarte greu în zilele astea pe care le trăim. Poezie de om. De când l-am cunoscut, i-am și zis în față: tu nu ești om, ești poezie de om. Așa a fost și așa o să rămână', a mărturisit Tania Budi, potrivit sursei citate.

Prietenii lui Stephan Pelger, șocați de vestea morții designerului

Cei care l-au cunoscut pe Stephan Pelger sunt absolut socati de gestul pe care designerul a decis să-l facă. În ultima perioadă, creatorul de modă se lupta cu depresia și lua multe pastile pe zi, pentru a putea dormi. Din păcate, Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor, la vârsta de 44 de ani.

Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată. Știu asta (nr. că lua 40 de pastile într-o zi). La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan. Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat', a declarat Adina Buzatu, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton