Laura Cosoi a născut și abia acum s-au aflat sexul și numele bebelușului: ”Binecuvântarea vieții noastre”. Actrița a devenit mamă pentru a patra oară

.

Laura Cosoi a născut! Este vestea momentului în lumea mondenă! Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară în această dimineață și a adus pe lume tot o fetiță. După lungi așteptări, în care fanii s-au tot întrebat de sex are copilul, acum, după ce a născut, actrița a dezvăluit totul și se poate lăuda cu cele patru fete pe care le are. Mai mult decât atât, nu a ezitat și a postat deja prima fotografie în care anunță că a venit pe lume noul membru al familiei, astfel a dezvăluit și ce nume au ales pentru micuța lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Are 42 de ani și vârsta este doar un număr pentru ea, iar asta nu o spunem doar noi! Arată foarte bine și se menține în formă, chiar dacă a trecut prin patru sarcini. Mai mult decât atât, reușește cu brio să se împartă între rolul de mamă și cariera sa, care este una de succes, iar soțul ei, Cosmin Curticăpean, este mereu alături de ea, având o familie demnă de invidiat împreună!

laura-cosoi-2-1-e1656320283999-1-1laura-cosoi-2-1-e1656320283999-1-1

Citește și: Laura Cosoi, reacție după ce a fost criticată că are prea mulți copii: „Fiecare face câți dorește și îi crește cum vrea. A început să mă deranjeze…”

Citește și: Cum se simte Laura Cosoi în al treilea trimestru de sarcină: „Sunt zile bune, zile mai rele. Acum o săptămână, două…” / Nu renunță la proiectele în derulare nici în luna a opta de sarcină

Citește și: Cum este relația dintre Pepe și soția lui, Yasmine, la o lună și jumătate de la nuntă: 'Extrem de fericiți și extrem de mulțumiți cu tot ce ne-a oferit…' Care au fost cele mai fericite zile din viața artistului / EXCLUSIV

Citește și: Familia lui Șerban Copoț, urmărită de Securitate. Cum s-a schimbat viața lor în timpul regimului comunist: „Mama e o eroină și nu exagerez cu nimic. I-a fost extrem de greu, dar nu am văzut-o plângând. Mă sfătuiesc cu ea și acum”

Laura Cosoi a născut a patra oară și are tot o fetiță

Laura Cosoi radiază de fericire în aceste momente! După lungi așteptări și după zile în care toată lumea o întreba când naște sau care este sexul copilului din pântece, îndrăgita actriță a devenit mamă pentru a patra oară. Mulți spuneau că are un băiețel în comentarii, asta după cum arăta burta ei, însă acum, când a postat prima poză cu bebelușul, Laura Cosoi a dezvăluit că este tot o fetiță.

De asemenea, pe lângă poza în care își ține fiica de mână, actrița a pus și o descriere emoționantă, prin intermediul cărei fanii au aflat și numele pe care l-au ales pentru cea de a patra fetiță. Mai precis, Aida este numele mezinei familiei!

'Aida… Binecuvântarea vieții noastre. Mulțumim, Doamne!', a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare în urmă cu doar câteva minute.

Cum au reacționat fanii după ce au aflat că are tot o fetiță

Postarea Laurei Cosoi a intrat în atenția tuturor, astfel că fanii au fost curioși să vadă dacă totul este bine, dar și ce sex are copilul de data aceasta. Atunci când au citit numele, și-au dat seama că actrița a născut cea de a patra fetiță, astfel că secțiunea comentariilor a fost luat cu asalt și mulți le-au urat doar de bine.

„Bine ai venit, Aida! / Felicitări! Să fiți sănătoase și fericite, alături de famila voastră frumoasă! / Felicitări și multe binecuvântări! / Felicitări! Să crească mare și sănătoasă alături de surioarele ei adorabile și de voi, părinți minunați! / Aida, o minune! Să fiți fericiți! / Doamneeee… binecuvântată să fie! Să vă trăiască! / Bun venit pe lume îngeraș!', sunt doar câteva dintre sutele de comentarii primite de Laura Cosoi.

Laura Cosoi a fost criticată că are prea mulți copii

Pe lângă fanii care se bucură cu adevărat de faptul că actrița a devenit mamă pentru a patra oară, mai sunt și hateri și persoane care susțin că are prea mulți copii și este momentul să se oprească. Fără a ezita vreun moment, Laura Cosoi le-a dat imediat replică celor care au criticat-o.

„Dacă mă mai întreabă cineva: „Gata, te-ai oprit?’… Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: „Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!’. A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală’, a mărturisit Laura Cosoi.

În continuare, Laura Cosoi a spus că fiecare persoană are libertatea de a alege câți copii fac, dar și că nu se aștepta să rămână însărcinată pentru a patra oară.

„Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea. Sunt poate mai sensibilă acum și pentru că oricum hormonal sunt așa într-un roller coaster și emoțional. Și pentru că real îți spun că nu m-am gândit că voi avea patru copii. Bineînțeles că, la un moment dat, am zis: gata, ok, s-a terminat cu trei. Deci știam că oricum șansele erau foarte mici să se mai întâmple.

În primul rând asta, dar după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem. De asta zic că eu am mai zis că „nu’ și a fost și zic acum că „nu’ și cred că nu totuși, pentru că vreau să ajung să îi și cresc. Am avut norocul că am și lucrat, nu m-a întrerupt, n-am pierdut nimic în tot timpul ăsta, am câștigat!’, a mai declarat ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton