Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cea de-a patra fetiță și a explicat de ce a ales numele Aida pentru micuță: „Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis"

 Tudorache Simona
.

Laura Cosoi a știut că va avea o fetiță pe nume Aida. Actrița a devenit mamă pentru a patra oară în urmă cu câteva zile, iar fericirea ei e deplină astăzi. Actrița a publicat pe rețele de socializare prima imagine cu micuța, pe care o consideră un dar divin. Aida e minunea din viața ei și a soțului ei, Cosmin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi a știut că va mai avea un copil, pentru că în urmă cu doi ani a visat o fetiță care i-a mărturisit că se numește Aida și că urmează să vină. Atunci când a rămas însărcinată, vedeta a înțeles că acel vis premonitoriu devenea realitate. Viața o surprindea din nou. Astăzi, viața Laurei Cosoi și a partenerului ei de viață e completă lângă Rita, Vera, Lara și Aida.

laura-cosoi-211laura-cosoi-211

Laura Cosoi, prima imagine cu fetița ei, Aida, și primele mărturisiri despre minunea din viața ei

Laura Cosoi și soțul merg alături de fetițele lor la biserică la sfârșit de săptămână. Actrița a considerat întotdeauna că e un lucru special să aduci pe lume un copil într-o zi de duminică și i-a făcut această mărturisire soțului ei. Peste câteva ore, chiar ea avea să aducă pe lume o fetiță de nota 10, într-o zi cu mare însemnătate.

„Duminică dimineață eram la slujba și când am ieșit, i-am spus lui Cosmin: Ce special mi se pare să naști un copil în zi sfânta de duminică!'. Câteva ore mai târziu, în noaptea de 28 iulie, s-a născut Aida, natural, cu 4100 g și 54 cm.

Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis și mi-a spus că o să vină, că este fetiță noastră și că se numește Aida. Așadar, este un copil predestinat, iar numele înseamnă dar', reîntâlnire', a ajută', fericire'. Știu că a venit cu un scop, așa cum vin copiii pe lume, să ne învețe lucruri … Aida este copilul dar' și încă de când era în burtică a avut menirea să bucure și să vindece!

Mulțumim, Aida, că ne-ai ales pe noi și simt că surioarele te-au chemat! Probabil știu ele ceva! Când ne cuprindem copiii cu privirile știm că Dumnezeu este cu noi și nu contenim să îi mulțumim. Te iubim, Aida! Vă iubim Rita, Vera, Lara! Sunteți darul, pacea, lumina și muzica vieții noastre', spune Laura Cosoi, pe o rețea de socializare.

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „A convins-o pe mama mea să mă ducă la ore de pian”. Cât de mult l-au sprijinit părinții, la început de drum și de ce a ales Facultatea de Arhitectură, deși era pasionat de muzică / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: „El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și…”. Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Cum și-a cunoscut Laura Cosoi soțul

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au fost întâi amici, apoi au ajuns să formeze un cuplu. S-au descoperit treptat și au înțeles că pot avea o viață frumoasă împreună.

„Noi ne-am cunoscut în urmă cu mulți ani, în 2003. Eu pe atunci jucam în „La bloc, el nu trăia în București, dar ne-am întâlnit la un restaurant. Atunci n-am vorbit, el doar m-a văzut, eu doar îl știu așa ca energie, că era la masa de lângă, și la câteva luni după aceea ne-am întâlnit la munte, la Predeal. A venit la mine, mi-a zis că m-a văzut cu ceva timp în urmă și că a vrut să mă cunoască și, în fine, am făcut o poză atunci, pe care o avem și astăzi. Este, practic, poza din seara în care ne-am cunoscut, deci în 2003.

N-am avut niciodată nimic în comun mai mult de o prietenie, amiciție, în toți anii ăștia, fiindcă fie el era într-o relație, fie eu eram, motiv pentru care nu s-a potrivit. Cam așa ne-am cunoscut, și apoi ne tot vedeam, mai beam câte-un suc, mai povesteam la telefon, că eram amici și nu mi se părea c-o să fim vreodată împreună, nici nu se punea problema. Și, deodată, ne-am apropiat mai mult și am devenit un cuplu. Dar poza aceea era mai veche, era de pe vremea când eram amici, nu eram iubiți atunci, și ne și știam de mult. Iar în vileag ne-am dat noi, în sensul că am postat eu pe blog că am început o relație nouă, fără să fie paparazzii, că n-au avut poze cu noi decât după mult timp„, povestea Laura Cosoi, pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton