Laura Cosoi a publicat prima imagine cu familia completă, după ce a născut a patra oară: „Un nou început...”. S-au îmbrăcat toți în ținute asortate

 Matei Bianca
.

Laura Cosoi poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna, dar și o carieră de succes în domeniul actoriei și cel al televiziunii. Recent, prin intermediul rețelelor de socializare, actrița a publicat o imagine specială cu familia ei. Prezentatoarea TV s-a fotografiat într-un cadru emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, deoarece se poate bucura de timpul liber pe care îl are alături de cele patru fetițe: Aida, Lara, Vera și Rita. Actrița le-a arătat fanilor ei o fotografie specială cu ea și frumoasa ei familie.

laura1-2laura1-2

Citește și: Cum se simte Laura Cosoi după ce a născut a patra oară: „Pot fi așa cum simt, să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei și a fost o alegere înțeleaptă'

Citește și: Ce semnificație are numele ales de Laura Cosoi pentru cea de-a patra fiică. Aida i-a apărut în vis, acum doi ani: „Este un copil predestinat. Are menirea să bucure și să vindece'

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: „A fost așa un pic mai stingher, dar…”. Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale: „Mama, când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Mă doare când copilul meu îmi spune…'

Laura Cosoi a publicat prima imagine cu familia completă, după ce a născut a patra oară

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Laura Cosoi a împărtășit cu fanii ei o fotografie de familie plină de emoție, care a fost însoțită și de un mesaj profund. Această imagine surprinde momente pline de bucurie alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, și cele patru fetițe pe care le au împreună.

„Un nou început…', a scris prezentatoarea TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

Actrița și familia ei s-au îmbrăcat la fel

Laura Cosoi, fetițele ei și partenerul său de viață s-au îmbrăcat la fel și s-au fotografiat într-un cadru emoționant. Actrița, Aida, Lara, Vera și Rita au optat pentru ținute albe, în timp ce Cosmin Curticăpean a ales o cămașă albă și pantaloni negri.

Fotografia a strâns imediat aprecieri și comentarii frumoase. Multe vedete din România au reacționat la această imagine.

Cum se simte prezentatoarea TV după ce a născut

Laura Cosoi a vorbit și despre cum se simte după ce a născut pentru a patra oară. Actrița a ales ca ea și soțul ei să petreacă primele zile de viață ale micuței Aida acasă, până la venirea din tabără a celorlalte trei fete pe care le au împreună.

„Suntem acasă de câteva zile bune. Ne adaptăm. Fetele nu s-au întors încă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei și a fost o alegere înțeleaptă. Apucăm să ne odihnim, să ne îmbrățișăm, să fim cu și pentru Aida cu totul. Eu alăptez, mă recuperez, dorm la prânz, nu trebuie să strâng, să spăl vasele, ci trebuie doar să fiu cu ea. Și, pe lângă intimitatea care s-a creat între noi, de parcă am fi la primul copil, pot să îmi fac programul cum doresc, pot sta ore în șiir cu Aida în brațe fără să mă simt vinovată, pot să o studiez și să mă minunez, pot să mă uit la fotografii cu fetele din tabără. Dar cel mai important este că pot fi așa cum simt, să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. De fericire, de nostalgie, de drag, de dor…’, a scris vedeta pe Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton