Laura Cosoi a revenit la filmări, la doar 9 zile după ce a născut. Mamă a patru fetițe, actrița arată senzațional la 42 de ani

 Oana Pantazi
.

Laura Cosoi a revenit la filmări la doar 9 zile după ce a născut și, după câte se vede din imaginile recent postate, este într-o formă excelentă. Pe 28 iulie, actrița în vârstă de 42 de ani a devenit mamă pentru a patra oară și deja și-a reluat o parte dintre proiectele profesionale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi este, fără doar și poate, o forță a naturii. La nici 10 zile după ce a adus-o pe lume pe micuța Aida, actița a revenit pe platourile de filmare, în televiziune, plină de energie și entuziasm, într-o formă de invidiat, după a patra naștere.

laura1-2laura1-2

Laura Cosoi a revenit la filmări la doar 9 zile după ce a născut

După lungi așteptări și după zile în care toată lumea o întreba când naște sau care este sexul copilului din pântece, îndrăgita actriță a devenit mamă pentru a patra oară. Mulți spuneau în comentarii că are un băiețel, asta după cum arăta burta ei, însă după ce a devenit mamă Laura Cosoi a dezvăluit că este tot o fetiță.

Citește și: Cum se simte Laura Cosoi după ce a născut a patra oară: „Pot fi așa cum simt, să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei și a fost o alegere înțeleaptă’

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: „A fost așa un pic mai stingher, dar…'. Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că familia ei are de suferit de pe urma notorietății sale: „Mama, când citește ceva rău despre mine, este desfigurată. Mă doare când copilul meu îmi spune…’

Micuța Aida are deja 9 zile și de ceva timp este acasă, alături de celelalte 3 surioare ale sale, în timp ce mama ei a revenit la muncă, pentru a-și onora proiectele profesionale amânate în ultima perioadă.

Vedeta a posta deja două imagini de pe platourile de filmare și, după cum se poate observa, arată senzațional la doar 9 zile de când a devenit mamă. Suplă, zâmbitoare și cu un tonus de invidiat, n-ai zice că Laura Cosoi are 4 copii mici acasă.

Laura Cosoi, prima imagine cu familia completă, după ce și-a adus mezina acasă

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au fost binecuvântați cu patru minuni – Aida, Lara, Vera și Rita. Aida a venit pe lume la finele lunii trecute și a avut parte de momente speciale doar alături de părinții ei timp de câteva zile, cât cele trei surioare ale sale au fost în tabără.

A venit însă și momentul emoționant al reunirii, când Lara, Vera și Rita, nerăbdătoare, au făcut cunoștință cu surioara lor proaspăt născută.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Laura Cosoi a împărtășit cu fanii ei o fotografie de familie plină de emoție, care a fost însoțită și de un mesaj profund. Această imagine surprinde momente pline de bucurie alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, și cele patru fetițe pe care le au împreună.

Laura Cosoi, fetițele ei și partenerul său de viață s-au îmbrăcat la fel și s-au fotografiat într-un cadru emoționant. Actrița, Aida, Lara, Vera și Rita au purtat ținute albe, în timp ce Cosmin Curticăpean a ales o cămașă albă și pantaloni negri.

„Un nou început…’, a scris prezentatoarea TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton