Laura Cosoi este pregătită pentru al treilea copil! Cum a reacționat soacra ei

 Lăstun Ana Maria
.

Laura Cosoi este o persoană discretă, care nu oferă prea multe detalii despre viața de familie, dar a vorbit în premieră despre cel de-al treilea copil! Vedeta are o familie minunată, un soț cu care se înțelege de minune, iar cei doi se gândesc serios să aducă pe lume încă un bebeluș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi este pregătită pentru al treilea copil, asta după ce a adus pe lume două fetițe superbe. Superba blondină și-a dorit mereu o familie frumoasă și numeroasă, așa că acum vrea să devină mamă de băiat. Cu toate acestea, Laura Cosoi și soțul ei se vor gândi la încă un copil abia după ce Vera, mezina familei, va începe să meargă la creșă.

Citește și: Ce a transmis Laura Cosoi cuplului Gina Pistol – Smiley, după ce a aflat că cei doi vor fi părinți: „Sunt convinsă că…”

Citește și: După un an plin de drame, Laura Cosoi a clacat: „Frici, anxietăți, spaime. Sper să găsesc lumina de la capătul tunelului „

Citește și: Lecțiile învățate de Laura Cosoi în sarcină: „Am avut perioade cu multă anxietate. Sunt kilogramele luate, care sunt greu de dus”. Cum a ajuns la un echilibru

Citește și: Cum se menține Laura Cosoi în formă, la aproape un an de când a născut. Are o alimentație echilibrată

Laura Cosoi se declara o femeie împlinită. Soțul ei o ajută foarte mult în creșterea copiilor, iara soacra vedetei îi este alături întru totul. Cele două au o relație foarte apropiată și se pare că mama soacră este cea care insistă ca Laura Cosoi să aducă pe lume încă un copil. Este greu să ai doi copii mici în grijă, dar Laura și Cosmin se descurcă de minune și iată că sunt pregătiți să devină părinți încă odată.

laura-cosoi-al-treilea-copil-10laura-cosoi-al-treilea-copil-10

Laura Cosoi, primele declarații despre al treilea copil: „Nu sunt gravidă, nu încă'

'Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult', a declarat Laura cosoi despre cel de-al treilea copi, în cadrul unei emisiuni de la ProTV.

Mai mult, vedeta a discutat și despre relația cu soțul ei. Deși se cunosc din anul 2003, relația lor a început aproape un deceniu mai târziu, în 2012. Potrivit spuselor actriței, Cosmin este un adevărat gentleman, care a impresionat-o prin șarm, carismă și respectul cu care a tratat-o în orice situație.

„Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râde) Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort', a mai precizat vedeta.

Laura Cosoi, vacanță de vis în Franța: „Nu am apucat să mă odihnesc'

În urmă cu puțin timp, Laura Cosoi a petrecut clipe de neuitat în Franța, alături de soț și de copii. Cei patru au vizitat orășelele de provincie din Franța, unde au vizitat și s-au plimbat pe întreaga perioadă. Actrița a mai precizat că persoana cu care s-a sfătuit, înainte de concediu, este nimeni alta decât prietena ei, Adela Popescu.

„Nu am apucat să mă odihnesc deloc. Mi-au plăcut orașele cetate și cele din regiunea Provence. Mâine joc la Teatrul Elisabeta, apoi voi juca pe 19 august. E prima oara cand mergem toti in vacanta. Adela Popescu, felicitari, mamica de trei baieti. Ea mi-a zis sa plasez copiii cateva ore la bunici si sa plecam', a mai spus Laura.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton