Laura Cosoi, apariție îndrăzneață la VIVA! Influencers Party 2024! A ales o rochie transparentă, la două luni de la naștere

 Matei Bianca
.

Iată că a venit și cel mai așteptat eveniment al anului, și anume VIVA! Influencers Party 2024! La petrecerea de toamnă au foat prezente mai multe vedete din showbiz-ul românesc, care au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'. Laura Cosoi a avut o apariție îndrăzneață la eveniment. Prezentatoarea de televiziune a ales o rochie transparentă, la 2 luni de la nașterea celui de-al patrulea copil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Laura Cosoi a reușit să atragă toate privirile la VIVA! Influencers Party 2024 cu o apariție spectaculoasă, demonstrând că la doar 2 luni după naștere poate fi la fel de elegantă și îndrăzneață. Pentru acest eveniment de toamnă, care a avut ca dress code „Sicilian Inspiration', vedeta a optat pentru o rochie transparentă neagră.

laura1laura1

Citește și: Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la VIVA! Influencers Party 2024. Actrițele au îmbrăcat ținute îndrăznețe și elegante

Citește și: Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fiică, în Maramureș: „Tot ce mi-am dorit'. Petrecerea a avut loc în aer liber, iar invitații s-au bucurat de mâncare la ceaun și obiceiuri locale / Dana Rogoz, buna prietenă a actriței, nu a fost prezentă

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'

Citește și: Cum și-au făcut apariția concurenții și ispitele de la Insula iubirii la VIVA! Influencers Party 2024. Marcel s-a îmbrăcat ca Don Corleone, iar Iustina și-a arătat burtica de gravidă, într-o rochie sexy

Laura Cosoi, apariție îndrăzneață la VIVA! Influencers Party 2024

Laura Cosoi a strălucit pe covorul roșu de la VIVA! Influencers Party 2024, purtând o rochie transparentă neagră, care a impresionat prin eleganță și rafinament. Rochia, cu detalii fine și o croială îndrăzneață, a fost aleasă cu grijă pentru a evidenția atât silueta, cât și stilul personal al actriței.

Prezentatoarea TV a ales o un body scurt, tot negru, care i-a scos în evidență silueta de invidiat, iar peste rochie și-a luat un blazer negru. În picioare a ales o pereche de sandale înalte, cu toc pătrat și a accesorizat ținuta cu o geantă neagră.

Deși au trecut doar 2 luni de la nașterea celui de-al patrulea copil, vedeta a demonstrat că arată fantastic și se simte excelent în pielea ei.

Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi, trio de senzație la petrecere

Adela Popescu, Ada Condeescu și Laura Cosoi au fost printre vedetele care au acceptat invitația noastră la VIVA! Influencers Party 2024. Cele trei actrițe, prietene și protagoniste în filmul „Retreat Vama Veche' au fost un trio de senzație la petrecerea de toamnă. Ele au apreciat atmosfera vibrantă și au strălucit în ținute elegante.

Filmul „Retreat Vama Veche', ce va avea premiera pe data de 18 octombrie 2024, le are în rolurile principale pe Ada Condeescu, care o interpretează pe Eva, și pe Adela Popescu și Laura Cosoi, care le joacă pe Corina și Dana, prietenele ei care organizează petrecerea burlăcițelor în Vama Veche, conform unei promisiuni din adolescență.

Cele trei femei de succes, care par să aibă viețile sub control, se confruntă cu situații amuzante și întâlniri neprevăzute în cadrul unui retreat de yoga, dar și cu o introspecție profundă care le dezvăluie problemele, defectele și secretele, ajutându-le să își regleze viitorul cu sinceritate, umor și realism.

Laura Cosoi și-a botezat cea de-a patra fiică, în Maramureș

Pe data de 31 august, micuța Aida a fost creștinată într-o ceremonie emoționantă și intimă în Maramureș. Slujba a avut loc la Catedrala „Sfânta Maria' din Baia Sprie, aceeași unde au fost creștinate și celelalte trei fiice ale cuplului.

Laura Cosoi, îmbrăcată într-o rochie albă, a ținut fetița în brațe pe toată durata ceremoniei, iar Aida a purtat și ea o rochiță albă. Surorile ei mai mari, Rita, Vera și Lara, au fost îmbrăcate în rochii portocaliu pal și au avut coronițe din flori naturale pe cap.

„Tot ce mi-am dorit mai mult… Botezul Aidei, Maramureș!', a scris actrița în dreptul fotografiilor pe care le-a publicat atunci în mediul online.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: ParkLake Shopping Center, Ploom, Herbalife, Birra Moretti, Domeniile Franco Romane, Purple Flowers.

Sursa foto: VIVA!/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton