Laura Cosoi nu spera să mai rămână însărcinată: „Am 42 de ani, am rămas însărcinată la 41 într-o perioadă foarte grea a vieții. Nu m-am așteptat să se mai întâmple. În mintea mea era că sunt înaintată în vârstă"

 Tudorache Simona
.

Laura Cosoi a recunoscut că nu se mai aștepta să rămână însărcinată la 42 de ani și într-o perioadă grea a vieții. Soțul ei, Cosmin Curticăpean, și-a dorit, însă, foarte mult și un al patrulea copil și dorința lor e pe cale să devină realitate. Laura Cosoi e însărcinată în opt luni și abia așteaptă să își îmbrățișeze moștenitorul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vedeta povestește că și-a visat cel de-al patrulea copil și atunci a știut că o minune va mai avea loc în viața ei. Laura Cosoi s-a îngrășat doar câteva kilograme pe perioada acestor luni, asta pentru că a avut grijă cum să se alimenteze. Actrița continuă să participe la evenimente mondene și să poartă tocul înalt, semn că se află într-o formă excelentă.

la9ura-cosoi-78la9ura-cosoi-78

Laura Cosoi își mai dorea un copil, dar nu știa dacă mai poate rămâne însărcinată

A sperat la o minune și e pe cale să o dobândească. Laura Cosoi va fi din nou mamă peste o lună de zile. „O surpriză ținând cont de vârsta pe care o am. Am 42 de ani, am rămas însărcinată la 41 într-o perioadă foarte grea a vieții mele, în care nu m-am așteptat să se mai întâmple. Când mă întrebai, spuneam că îmi mai doresc un copil. Cosmin și-a dorit foarte mult, s-a și exprimat în sensul acesta. Eu ziceam că o să se întâmple dacă vrea Dumnezeu. Cumva, cred că în mintea mea a fost ideea că sunt înaintată în vârstă și nu se va întâmpla. Și el are 48 de ani, nu suntem la prima tinerețe. Dată fiind situația în care mă aflam, cu tot contextul, a fost o surpriză superbă. Am plănuit copilul, ni l-am dorit foarte mult, dar am fost surprinși că s-a întâmplat. Nu îți iese tot timpul', spune Laura Cosoi, pentru Ego.ro.

Cum și-a visat Laura Cosoi copilul

Laura Cosoi povestește că al patrulea copil i-a apărut în vis, chiar în ziua în care Lara s-a născut: „În ziua în care am născut-o pe Lara am visat că am mai născut un copil pe care îl țineam în brațe. Mi-a spus că s-a născut, mi-a spus numele. Nu am ales numele, mi l-a spus acum 2 ani! Evident că știam ce e. Când noi am zis că ne mai dorim un copil și Cosmin a spus că trebuie să ne concentrăm puțin, i-am spus că știu și ce e! Am explicat că mâine, dacă Dumnezeu ne dă un copil, am fost anunțată! Așa a fost', mai spune ea.

Citește și: Iulia Vântur a petrecut Paștele în România, fără Salman Khan: „Fericită că am reușit să ajung și anul acesta acasă”. Unde se află starul indian

Citește și: Mihai Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al său: 'Nu trebuia să divorțez, pentru că nu aveam motive'. Cum se înțelege acum cu Noemi / EXCLUSIV

Citește și: De ce a amânat Ecaterina Ladin pregătirile pentru botezul celui de-al treilea băiat: „Va fi după Paște. Terminăm de filmat…” Cine sunt nașii mezinului și ce spune despre al patrulea copil/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru a dezvăluit care este cel mai mare regret al său: 'Nu trebuia să divorțez, pentru că nu aveam motive'. Cum se înțelege acum cu Noemi / EXCLUSIV


Cum se înțeleg cele trei fiice ale Laurei Cosoi

Actrița e recunoscătoare pentru cele trei fetițe și pentru felul uimitor în care Lara, Rita și Vera se înțeleg și se susțin. „Sunt copii foarte buni! Dacă mă întrebi care este marele avantaj al familiei și al lor este faptul că au o relație foarte frumoasă una cu cealaltă. Se iubesc, se îmbrățișează, se pupă, se respectă! Se mai și ceartă, sunt și zile cu haos, doar că relația lor de iubire și de prietenie mă cucerește! Au secretele lor. Le văd că se țin în brațe și povestesc! Îmi crește inima', adaugă Laura Cosoi.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton