Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre nașterea celei de-a patra fetițe: "Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. A fost mare, a avut 4,100 kg". Cum au reacționat surorile când au văzut-o pe Aida

 Oana Pantazi
.

Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre nașterea celei de-a patra fetițe. La doar 9 zile după ce a devenit mamă din nou, Laura Cosoi și-a reluat munca, revenind pe platourile de filmare. Tot acum, actrița a vorbit despre naștere și despre mezina familiei, Aida.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe 28 iulie, Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima oară și tot atunci fanii actriței au aflat că a adus pe lume încă o fetiță, cea de a patra a cuplului. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au fost binecuvântați cu patru minuni – Aida, Lara, Vera și Rita. Recent, actrița a vorbit pentru prima oară despre momentul nașterii și despre cum a decurs venirea pe lume a mezinei familiei.

laura1-2laura1-2

Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre nașterea celei de-a patra fetițe

Aida, cea dea patra fetiță a cuplului s-a lăsat îndelung așteptată, de aici și impresia fanilor actriței că de data aceasta va fi un băiețel, pentru că de ei se spune că sunt mai leneși. Iată însă că micuța Laurei Cosoi nu s-a grăbit să-și cunoască părinții, așa că a venit pe lume ceva mai târziu și cu o greutate impresionantă.

Citește și: Cum se simte Laura Cosoi după ce a născut a patra oară: „Pot fi așa cum simt, să plâng fără să mă ascund, fără să explic, fără să mă simt vulnerabilă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei și a fost o alegere înțeleaptă

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: „A fost așa un pic mai stingher, dar…’. Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria / EXCLUSIV

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…'. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

„A fost absolut minunată întâlnirea cu Aida. Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. Aida a fost mare. A avut 4,100 kg, 54 de cm. Am știut cumva că va fi mare, pentru că așa ieșea la toate măsurătorile, dar a fost cu mult mai peste, ca să zic așa, cât se estima. Avea vreo 3 kg 800 ultima oară, dar important este că am reușit să nasc.

A fost foarte bine, mă bucur foarte mult că am avut oameni de încredere alături de mine: medicul, moașa evident. (…) Nu se pune problema, nu mă întreba dacă fac al cincilea copil, dar ca idee, mi se pare că e foarte important să ai o relație bună și de încredere cu cei cu care ești în sala de nașteri.(…) S-a întâmplat foarte repede, nu a durat foarte mult, cred că în două ore am născut”, a spus laura Cosoi pentru Antena Stars.

Cum au reacționat fetițele Laurei Cosoi când și-au întâlnit surioara

Aida a venit pe lume la finele lunii trecute și a avut parte de momente speciale doar alături de părinții ei timp de câteva zile, cât cele trei surioare ale sale au fost în tabără. Laura și Cosmin au decis să-i acorde mezinei familiei toată atenția lor, câteva zile, după ieșirea din spital, așadar au stat doar cu Aida timp de câteva zile, ceea ce a fost perfect pentru adaptarea micuței în noul mediu.

Cu atât mai mult însă, reunirea surorilor a fost impresionantă, Lara, Vera și Rita făcând cunoștință cu Aida după ce au revenit din tabără.

„Au fost foarte simpatice, evident că au fost extraordinar de entuziasmate. Le-a fost foarte dor de mine, dar e bine că suntem împreună acum și știm că formula asta nouă va fi pentru totdeauna așa încât nu am grăbit lucrurile, am lăsat totul să vină de la sine și s-a potrivit perfect”, a mai dezvăluit Laura Cosoi.

De altfel, micuțele au parte pe rând de atenția mamei lor, care încă încearcă să se adapteze la noua formulă de patru.

„Încă nu-mi dau seama prea bine ce e cu mine legat de patru, de cifra asta, în sensul că încet, încet iau lucrurile, să nu fiu copleșită, le iau cum vin, mă adaptez. Astăzi a venit Rita cu mine la filmare, pentru că și-a dorit foarte mult să fie cu mine, și i-am îndeplinit această dorință. Data viitoare va fi Vera probabil alături de mine”, a mai spus actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton