Laura Cosoi, imagine înduioșătoare cu mama ei, Ligia Cosoi, înainte să moară. Unde va fi înmormântată mama vedetei: „Slujba de pomenire...”

 Radulescu Ruxandra
.

Laura Cosoi, imagine înduioșătoare cu mama ei, Ligia Cosoi, înainte să moară. Mama Laurei Cosoi s-a stins din viață zilele trecute, după ce fusese diagnosticată cu cancer, în 2008. Actrița a împărtășit o fotografie emoționantă cu mama sa, Ligia Cosoi, înainte să se stingă din viață. Joi va avea loc, la Iași, slujba de pomenire a Ligiei Cosoi, urmând ca aceasta să fie înmormântată la Brașov.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi trece prin cele mai grele momente din viața ei, chiar înainte de Sfintele Sărbători de iarnă, căci mama ei, Ligia Cosoi a încetat din viață. Actrița a postat o fotografie emoționantă pe care i-a făcut-o mamei sale cu puțin timp înainte ca aceasta să părăsească această lume. Imaginea o înfățișează pe Ligia Cosoi ținându-și în brațe nepoțica, pe una dintre fiicele vedetei. Joi, 22 decembrie, va avea loc slujba de pomenire la Parohia Toma Cozma din Iași, apoi mama Laurei Cosoi va fi înmormântată la Brașov.

screenshot-156screenshot-156

Laura Cosoi, imagine înduioșătoare cu mama ei, Ligia Cosoi, înainte să moară

Laura Cosoi este copleșită de durere, după ce mama ei, Ligia Cosoi, s-a stins din viață. Actrița a surprins ultimele momente din viața celei care i-a dat viață. Laura a fotografiat-o pe mama sa, Ligia Cosoi, în timp ce își îmbrățișa nepoțica, pe una dintre cele trei fetițe ale actriței. Laura Cosoi a împărtășit fotografia pe InstaStories, alături de un mesaj de suflet.

„Aseară, cel mai dulce pupic l-a primit de la nepoțele”

Citește și:Cornel Păsat vrea să lupte din nou în ringul RFX, dar soția lui se opune: „Nu mă mai lasă, dar eu i-am zic că…'

Citește și:Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut. Facem aproape un an de când…’

De ce va fi Ligia Cosoi înmormântată la Brașov

Puțini știu, că Ligia Cosoi a fost una dintre cele mai apreciate profesoare de coregrafie de la noi din țară, iar Universitatea de Arte din Iași a postat un emoționant mesaj de adio. Instituția a oferit detalii despre Slujba de Pomenire ce va avea loc joi 21 decembrie, la Parohia Toma Cozma din Iași. În mesajul instituției se menționează că mama Laurei Cosoi va fi înmormântată la Brașov, acolo unde își dorm somnul de veci bunicii materni ai vedetei.

Prietenii, colegii și toți cei dragi care doresc să aducă un ultim omagiu dragei noastre,
Ligia-Delia Cosoi sunt așteptați în cadrul solemn al Slujbei de pomenire 21 dec. (joi) ora 12.00, la Parohia Toma Cozma din Strada Toma Cozma nr. 41, din Iași.
Vă mulțumim pentru compasiunea dumneavoastră.
Mentionam ca inmormantarea va fi la Brasov, insa am organizat o slujba de pomenire si la Iasi.
” este menționat pe pagina de social-media al Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iasi

Mesajul de „adio”, transmis de Iulia Vântur după moartea Ligiei Cosoi

De asemenea, Iulia Vântur a transmis un mesaj emoționant în semn de omagiu pentru Ligia Cosoi, cea care i-a fost profesoară.

„Doamna Ligia, îți mulțumesc cu tot sufletul meu. Măcar am avut șansa să ți-o spun înainte să pleci dintre noi. Ai fost un înger printre noi, ai călăuzit multe destine, cu tandrețe și bunătate. Acum ai luat calea luminii și a nemuririi. Vei trăi mereu și în sufletele noastre. Fie-ți sufletul în pace. Cu dragoste, a ta elevă…Iulia', se arată în mesajul plin de emoție transmis de Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton