Laura Cosoi a ajuns la spital, pe perfuzii, după ce s-a simțit rău: "Când s-a înserat, m-a apucat o...". Ce probleme de sănătate are și care este starea ei acum

 Oana Pantazi
.

Laura Cosoi, la spital pe perfuzii, după ce s-a simțit rău. Cu toate că starea ei de sănătate, în ultimele zile, nu a fost prea bună, actrița a continuat să muncească în același ritm și, în cele din urmă, a ajuns la spital. Iată cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și cum se simte acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Mamă a patru copii, Laura Cosoi nu a lăsat deloc piciorul de pe accelerație și muncește cu normă întreagă. Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea emisiunii Vacanță de vedetă le mărturisea fanilor că a făcut o criză de stomac, însă, cu toate astea, nu și-a anulat filmările și nici celelalte obligații profesionale. Iată însă că, din păcate, ieri-seară Laura Cosoi a ajuns la spital, pe perfuzii, însă dintr-un alt motiv…

laura-cosoi-2-1-e1656320283999-1-1laura-cosoi-2-1-e1656320283999-1-1

Laura Cosoi, la spital pe perfuzii, după ce s-a simțit rău

Actrița are patru fetițe și multe responsabilități, în condițiile în care a devenit mamă de curând. De altfel, la scurt timp după ce a născut, Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare și, cu siguranță, nu îi este ușor să echilibreze viața profesională și cea personală.

Citește și: Ce a povestit Marcel de la Insula Iubirii despre relația cu logodnica lui, Armina, și ce părere are despre Radu Vâlcan: ‘Era totul strict. Nu era pe caterincă…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au decis Anca Țurcașiu și Andreea Samson să plece împreună la Asia Express și cum a evoluat prietenia lor, de-a lungul timpului: „Ne-am fost mereu alături la greu, avem o complicitate…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Anemona Niculescu la 45 de ani. Fosta membră a trupei A.S.I.A. e profesor universitar și predă la trei facultăți

Recent, actrița se plângea pe contul ei de socializare că a avut dureri de stomac, însă, cu toate acestea, a continuat să muncească în același ritm susținut. Iată însă că, aseară, Laura Cosoi a ajuns la spital, iar ulterior a făcut o postare, cu perfuzia în braț, care i-a îngrijorat pe fani. De data asta, a fost vorba despre o alergie neplăcută, așa că a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor.

„Și, aseară de la bal am ajuns la spital. De bine ce mi-a trecut stomacul și ieri am reușit să îmi continui programul, când s-a înserat, m-a apucat o alergie destul de urâtă, eu neavând vreodată parte de așa ceva. După câteva injecții și perfuzii mi-am revenit. Mulțumesc cu această ocazie echipei de la Matei Balș care mi-a fost alături și m-a pus pe picioare! Acum sunt ca nouă și pregătită pentru o nouă zi', a scris Laura Cosoi, pe Instagram.

Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut

Astăzi, viața Laurei Cosoi și a partenerului ei de viață e completă lângă Rita, Vera, Lara și Aida. Mezina familiei a venit pe lume ca o binecuvântare, într-un moment greu pentru actriță, care și-a pierdut mama anul trecut, în perioada sărbătorilor de iarnă. Laura Cosoi încearcă să nu se streze prea mult în această perioadă, deși are tot mai multe responsabilități și fiecare dintre fetițe o vrea aproape. Vedeta are, însă, și câteva ajutoare de nădejde, altfel s-ar fi simțit copleșită.

„Că veni vorba de ajutor, toată lumea mă întreabă și despre treaba asta. În acest moment de bază este Cosmin, care mă ajută foarte mult fetele, deși lucrează. Sunt și părinții lui alături de noi pentru câteva zile, apoi vor pleca înapoi la Mureș. Am pe cineva care mă ajută la curățenie, deci nu sunt fără ajutoare. Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și a fost un pic ciudățel de gestionat toată situația.

Pentru că cea mică stă la sân nonstop, pentru că așa se declanșează laptele. Lara a scăpat și ea de scutec, cred că de vreo două săptămâni, trebuie să fiu foarte vigilentă în tot procesul acesta. Totodată, cei mari au și eu nevoie de chestii. A fost interesant. Trebuie să o iei ușor, mai faci o glumă cu tine, cu cei din jur, altfel ești copleșit. Mai ales dacă nu dormi, cu toate e de neimaginat. Dacă știu că totul se rezolvă de la sine, trece. Dinamica de la o săptămână la alta e cu totul alta’, a povestit Laura Cosoi în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton