Laura Cosoi, mărturisiri sfâșietoare despre lupta mamei sale cu cancerul: „Acum doi ani am aflat diagnosticul. Dacă nu ai credință e ca și cum ai murit, oricum"

 Tudorache Simona
.

Mama Laurei Cosoi primea în urmă cu doi ani un diagnostic cumplit, era diagnosticată cu cancer. Acela a fost momentul în care Ligia Cosoi a început o luptă cu o boală nemiloasă și cu destinul. Actrița i-a fost aproape în această încercare grea, dar nu și-a manifestat niciodată suferința în fața ei. Au trecut împreună prin momente cumplite. Până, într-o zi, când a venit despărțirea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În decembrie 2023, Ligia Cosoi a murit, lăsând în urmă două fiice cu sufletul zdrobit. Durerea a fost și mai mare, pentru că Laura Cosoi aflase în urmă cu câteva luni că e însărcinată. Cea care a crescut-o cu atâta grație nu mai poate acum să se bucure de cel de al patrulea nepot din partea fiicei sale, care va veni peste câteva luni.

laura-cosoi-32laura-cosoi-32

Laura Cosoi, despre diagnosticul mamei sale. A avut cancer: „Nu aveai cum să lupți”

„Mama a avut un diagnostic cu care nu aveai cum să lupți. Acum doi ani am aflat de diagnosticul mamei și de faptul că ea urma să lupte pentru viață în următorii doi ani de zile, maxim. Maxim doi ani. Nu a prins chiar doi. Lupta a fost ceva…se uita la mine și îmi spunea că nu are cu ce să lupte, că nu poate să facă nimic în sensul ăsta', a spus Laura Cosoi în podcastul lui Damian Drăghici.

Actrița și-a ascuns durerea în fața celei care i-a dat viață. A încercat-o să o îndrume pe calea credinței, pentru că avea convingerea că doar asta o mai poate salva. „Niciodată nu am plâns de față cu ea. În ăștia doi ani, cred că credința, dacă nu ai credință, e ca și cum ai murit oricum, e singura care te poate salva. Mama nu a fost neapărat un om religios, dar asculta rugăciunile. Îi spuneam să spună cu gura ei, să se roage. Mi-a fost foarte greu. La un moment dat i-am spus mamei că nu cred că noi credem în Dumnezeu de fapt.

Nu știu dacă noi ne vom întâlni. Habar nu am. Cred că atunci când voi fi sigură că ne întâlnim, voi crede în Dumnezeu, că altfel ce facem noi în rest nu e', a povestit Laura Cosoi.

Citește și: Mama Ramonei Olaru a spus în direct la TV că îl vrea ca ginere pe magicianul Robert Tudor: „Sunt pâinea lui Dumnezeu. Dacă era să fiu cu Ramona, stăteam cuminte'

Citește și: Agresorul lui Laurette, Marian Tătic, intră la închisoare, dar cu o pedeapsă redusă. Ce daune primește vedeta care a fost bătută într-un hotel

Citește și: Ce schimbări a făcut Andreea Marin după ce a clacat din cauza epuizării: „M-a dus cu salvarea la doctor…” Cum se relaxează acum

Citește și: La 57 de ani, mama Antoniei este o bunică superbă și fără operații estetice: „Voi fi întotdeauna un suflet tânăr”. Cum se îngrijește Denise Iacobescu

cover-58cover-58

Laura Cosoi va fi mamă pentru a patra oară

În vârstă de 42 de ani, Laura Cosoi e căsătorită cu Cosmin Curticăpean, alături de care are trei fetițe, pe Rita, Vera și Lara, iar peste câteva luni va fi din nou mamă.

„L-am visat. Mi-a spus numele'. Cum arată actrița în trimestrul al doilea de sarcină. „L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu', a povestit Laura Cosoi, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton