Laura Cosoi, mesaj dureros la 8 luni de la moartea mamei sale. Actrița a mers pe litoral, unde a petrecut ultima vacanță cu aceasta: „Ești în inima noastră și câte puțin în fiecare nepoțică. Ne este dor…"

 Tudorache Simona
.

Laura Cosoi îi duce dorul mamei sale. Vedeta a revenit cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, cu cele patru fetițe pe litoral și cu sora ei unde, în urmă cu doar un an, se afla alături de mama ei și de Alina. Peste doar câteva luni avea să o piardă pentru totdeauna pe cea care i-a dat viață. Despărțirea a fost una extrem de dureroasă. Pe atunci, Laura Cosoi era însărcinată cu cea de a patra fetiță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi obișnuia să împartă totul cu mama ei. Legătura lor era una bine sudată. Actrița susținea că Ligia Cosoi a încurajat-o întotdeauna în carieră. Nu își imaginase că Laura o va face de mai multe ori bunică, dar i-a aplaudat decizia. Pe Aida, ultima nepoată, nu a mai apucat să o întâlnească, dar Rita, Vera și Lara i-au înfrumusețat lumea.

laura casoi mamalaura casoi mama

Laura Cosoi, mesaj dureros la 8 luni de la moartea mamei sale

Laura Cosoi își poartă mama în suflet și o vede în fiecare nepoțică. Vedeta mărturisește mărturisește că în copilărie avea impresia că cei dragi sunt nemuritori, apoi viața a lovit.

Cât de multe s-au întâmplat de anul trecut și până acum… Cel mai prețios dar al copilăriei mi se pare fix sentimentul acela că ai senzația că totul este pentru totdeauna și că cei dragi sunt nemuritori! Ești în inima noastră mami și câte puțin în fiecare nepoțică. Ne este dor…„, spune Laura Cosoi, pe o rețea de socializare.

Mama Laurei Cosoi nu mai fusese de câțiva ani la control atunci când a descoperit boala

Mama Laurei Cosoi a fost diagnosticată în anul 2008 cu cancer de col uterin, iar în anul 2021 boala intrase în remisie. A revenit și nu a mai fost nimic de făcut. Ligia Cosoi a dat detalii despre diagnosticul primit în cadrul unui proiect organizat de Asociaţia „Bucuria de a fi'.

„Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital şi, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul. Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo Sus, cu noi și foarte mult nu poți influența, dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții', a spus Ligia Cosoi atunci.

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…” / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra”, în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…”. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul” / EXCLUSIV

Citește și: Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia. Artista a schimbat două ținute, au fost artificii, loc de joacă pentru copii, aranjamente florale fabuloase, iar atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu

Citește și: Andreea Bănică nu vrea să mai cânte cu Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu: „Eu nu am crezut niciodată în ciorba reîncălzită. S-a dovedit la atâtea alte trupe de fete, nu mi s-a părut că au avut vreun un succes'

Ce tratament a urmat mama Laurei Cosoi

Mama Laurei Cosoi a început atunci o luptă cu boala din care spera să iasă învingătoare. „Paralel cu tratamentul medical, atunci am descoperit o altă lume, a plantelor, a ceaiurilor, hrana vie. Am urmat un tratament naturist, dar din iubire față de cei dragi, nu mi-am permis să fac un experiment, să spun că nu fac chimioterapie sau radioterapie, că am citit eu ceva pe net. Sigur că sunt ceva urmări și te tulbură, dar asta trebuie făcut. Ăsta e prețul sănătății până la urmă', a mai adăugat aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton