Laura Cosoi, reacție după ce a fost criticată că are prea mulți copii: "Fiecare face câți dorește și îi crește cum vrea. A început să mă deranjeze..."

.

În curând, Laura Cosoi va deveni mamă pentru a patra oară și așteaptă cu bucurie acest moment, însă pare că nu și ceilalți din jurul ei. Actrița susține că s-a lovit de multe ori de criticile apropiaților, oarecum îngrijorați pentru viitorul familiei sale, în eventualitatea în care Laura Cosoi ar putea rămâne însărcinată a cincea oară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean mai au împreună trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Vestea că este din nou însărcinată a fost una neașteptată atât pentru vedetă, cât și pentru soțul ei, dar ambii s-au bucurat nespus de minune, ei dorindu-și o familie numeroasă.

448275764184434225250354374264213515216272478n448275764184434225250354374264213515216272478n

Laura Cosoi, reacție după ce a fost criticată că are prea mulți copii

Recent, într-un interviu pentru Ciao, Laura Cosoi a recunoscut că este foarte deranjată de faptul că unii oameni susțin că are prea mulți copii. Actrița le transmite că fiecare are libertatea să facă ceea ce vrea cu viața lui și să aducă pe lume câți copii dorește.

„Dacă mă mai întreabă cineva: „Gata, te-ai oprit?'… Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: „Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!'. A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală', a mărturisit Laura.

Laura Cosoi a spus că fiecare persoană are libertatea de a alege câți copii face și că nu se aștepta să rămână însărcinată pentru a patra oară.

„Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea. Sunt poate mai sensibilă acum și pentru că oricum hormonal sunt așa într-un roller coaster și emoțional. Și pentru că real îți spun că nu m-am gândit că voi avea patru copii. Bineînțeles că, la un moment dat, am zis: gata, ok, s-a terminat cu trei. Deci știam că oricum șansele erau foarte mici să se mai întâmple.

În primul rând asta, dar după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem. De asta zic că eu am mai zis că „nu' și a fost și zic acum că „nu' și cred că nu totuși, pentru că vreau să ajung să îi și cresc. Am avut norocul că am și lucrat, nu m-a întrerupt, n-am pierdut nimic în tot timpul ăsta, am câștigat!', a mai declarat ea.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Mircea Radu și soția lui. Sunt căsătoriți de 11 ani, dar Raluca are apariții rare în public

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: „A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!'

Citește și: Georgică Cornu, părăsit de noua iubită din cauza Marinei Almășan. Cum a reacționat după ce prezentatoarea TV l-a amenințat cu proces: „Stai în banca ta, lumea te știe cine ești. Voi solicita…’

De ce nu vrea Laura Cosoi să dezvăluie sexul copilului

În doar câteva săptămâni, actrița își va putea strânge puiul în brațe. Cu toate acestea, ea a refuzat să dezvăluie sexul copilului pe care îl poartă cu grijă și iubire în pântec, iar motivul este unul simplu.

„Nu am spus ce este pentru că nici fetițele nu au aflat încă și vreau să le fac o surpriză', a precizat Laura Cosoi.

În urmă cu câteva zile, actrița a mers la control pentru a se asigura că totul merge conform planului, iar bebelușul crește exact în ritmul în care trebuie. „Nu puteam să îmi încep ziua mai bine de atât. Am avut întâlnire cu puiul meu drag care se dezvoltă frumos și creste mare. Ce bun este Dumnezeu cu noi', a scris ea pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au ales deja numele copilului.

„În ziua în care am născut-o pe Lara am visat că am mai născut un copil pe care îl țineam în brațe. Mi-a spus că s-a născut, mi-a spus numele. Nu am ales numele, mi l-a spus acum doi ani! Evident că știam ce e. Când noi am zis că ne mai dorim un copil și Cosmin a spus că trebuie să ne concentrăm puțin, i-am spus că știu și ce e! Am explicat că mâine, dacă Dumnezeu ne dă un copil, am fost anunțată! Așa a fost!', a povestit vedeta pentru Ego.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton