Laura Cosoi a dus-o pe Lara, fiica ei de 9 luni, la Ierusalim: ”Am simțit chemarea. Am fost doar cu ea și...”

 Calin Maria Bianca
.

Laura Cosoi a dus-o pe Lara, fiica ei de 9 luni, la Ierusalim. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgita actriță este extrem de pasionată de vizitatul țărilor cu o istorie și poveste aparte. Bineînțeles, printre acestea se numără și Ierusalimul, unde nu a fost doar o dată, ci de mai multe ori. Încă de la botezul fiicei sale, i-a promis că o să o duc la Locul Sfânt, astfel că acum, înainte de Sărbătorile Pascale, a făcut ceea ce și-a propus, mai concret și-a dus fetița de 9 luni la Ierusalim.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea știe faptul că Israelul este unul dintre cele mai vizitate locuri, indiferent de perioada anului în care ne aflăm, dar mai ales înainte de Sfintele Sărbători de Paşte. Tot mai mulţi români, începând de la vedete, persoane publice sau oameni simpli, se îndreaptă spre locurile sfinte pe unde a trecut Iisus pentru a se ruga și a se conecta cu Divinitatea.

cosoi-2-1cosoi-2-1

Nu, nu doar Laura Cosoi a trecut pragul în Țara Sfântă, ci și Carmen Şerban, Corina Chiriac, Giulia Nahmany se numără printre vedetele care au vizitat locurile sfinte, cum ar fi Mormântul sfânt sau Grădina Gheţemani. Totuși, frumoasa actriță nu s-a mulțumit doar cu o vizită și a decis să o ducă și pe Lara, fiice ei cea mai mică, în acest loc superb și sacru.

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după ce a devenit mamă a treia oară. Și-a recăpătat silueta suplă: „Ai un corp de vis, arăți trăznet!'

Citește și: Laura Cosoi își alăptează fetița înainte de fiecare spectacol la teatru: „Mă așteaptă soțul meu sau mama mea cu ea, în brațe'

Citește și: 6 ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Ce s-a întâmplat la mormântul artistei: doar câteva persoane au venit să o pomenească

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits. După divorț a plecat în India să predea yoga

Laura Cosoi a dus-o pe Lara, fiica ei cea mică, la Ierusalim

Într-adevăr, în preajma sărbătorilor pascale, tot mai mulţi români merg să viziteze Ierusalimul, să vadă locurile sfinte, astfel că și Laura Cosoi a luat aceste decizie. Nu, de data aceasta nu a mai mers înconjurată de multe persoane, ci doar cu fiica ei cea mică, Lara, mama și sora ei. Și-a lăsat ceilalți copii pe mâini bune, în compania soțului, iar apoi a plecat pentru ai arăta și noului membru al familiei, cât și celor două femei importante din viața ei, Minunile de la Ierusalim.

Laura Cosoi: 'A fost chemarea Ierusalimului'

Laura Cosoi a povestit că și-a dorit să o ducă și pe fiica ei cea mică, Lara, la Ierusalim, dar și pe mama și sora ei, astfel că recent i s-a îndeplinit marea dorință. Totuși, susține că nu a fost nepărat o dorință și o decizie, ci mai mult o chemare a Ierusalimului. Ajunse acolo și cu vacanța aproape terminată, actrița a povestit cât de minunată a fost experiența de data aceasta dar și cum s-au schimbat lucrurile de la ultima ei vizită.

 'Am mai fost în Israel de două ori până acum, dar aceasta e o destinaţie unde poţi să te reîntorci frecvent, fără ca experienţa să ţi se pară repetitivă, plictisitoare. Încă din septembrie, imediat după botezul Larei, vorbeam cu mama despre cât de mult mi-ar plăcea să revăd Locurile Sfinte, dar de data asta, împreună. Am mers doar cu ea, Alina şi Lara. Am avut o minivacanţă în Israel de 4 zile, în care am stat la prietenii noştri. Şi pentru că ei locuiesc acolo, ne-au ajutat cu ponturi despre partea mai puţin turistică a Tel Avivului, pe care am descoperit-o cu mult interes.

Dar înainte de asta, a fost chemarea Ierusalimului. Iniţial, voiam să luăm un ghid în limba română (pentru mama aş fi vrut să fie mai uşor de asimilat informaţiile), dar fiind totul din scurt, nu am găsit unul disponibil. Aşa că ne-am mulţumit cu o hartă şi experienţa avută în trecut…. Până la un punct, a fost o zi plină de emoţii şi de adrenalină oarecum, pentru că nu ştiam ce să facem mai repede: să ne organizăm, să ne rugăm, să găsesc sau să ne tragem sufletul. La un moment dat însă, toată zarva s-a liniştit.', a povestit Laura Cosoi pe blogul ei.

Laura Cosoi susține că este foarte bună interzicerea fotografiilor în interiorul Sfântului Mormânt

Laura Cosoi nu este la prima vizită a Sfântului Mormânt și nici la prima vacanță în Ierusalim. Frumoasa actriță a mai vizitat în trecut o mare parte dintre locurile unde a fost de data aceasta în compania mamei, surorii, dar și a fiicei sale Lara. Totuși, a observat schimbări în bine. Mai concret, de când au fost interzise fotografiile și filmările în interiorul Sfântului Mormânt, este de părere că nu mai e o zarvă atât de mare, iar oamenii se pot concentra pe rugăciune și conexiunea cu Divinitatea.

'Cred că a ajutat şi că nu se mai filmează sau pozează în interiorul Sfântului Mormânt, aşa că am reuşit să ne interiorizăm şi să ne ghidăm sufletele spre rugăciune, cu atât mai mult cu cât am prins acolo şi un mic ritual de sfinţire. A fost o zi absolut memorabilă, cu emoţii de toate felurile, cu lacrimi, cu bucurie caldă în inimă, cu multe de văzut şi simţit. Mama se uită continuu de atunci la video-urile pe care le-am făcut şi parcă nu îi vine să creadă că a trăit, alături de noi, această experienţă unică. ',a continuat Laura Cosoi.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton