Laura Cosoi, superbă la Petrecerea VIVA! 2024, în ultima lună de sarcină. A îmbrăcat o rochie perfect mulată pe burtica de gravidă

Publicat pe . Actualizat Marți, 25 iunie 2024, 10:41

Laura Cosoi, superbă la Petrecerea VIVA! 2024, în ultima lună de sarcină. Mai e puțin și carismatica actriță, mamă a trei fetițe, își va întâmpina cel de-al patrulea copilaș. Cu toate acestea a răspuns prezent invitației noastre, cu atât mai mult cu cât s-a numărat printre laureații Premiilor VIVA! 2024.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Petrecerea VIVA! 2024 a adunat celebrități din toate domeniile la ceas aniversar. Anul acesta, revista noastră a împlinit un sfert de secol, record apreciabil în condițiile în care online-ul deține supremația. Azi însă, sute de vedete au venit să ne felicite, să se distreze și să socializeze la cea mai așteptată petrecere mondenă a anului. Printre vedetele care au strălucit pe covorul roșu s-a numărat și superba Laura Cosoi, care arată spectaculos în ultima lună de sarcină.

whatsapp-image-2024-06-19-at-22.31.20_5d85eab1whatsapp-image-2024-06-19-at-22.31.20_5d85eab1

Laura Cosoi, superbă la Petrecerea VIVA! 2024, în ultima lună de sarcină

Cum ediția glam de anul acesta se numește „Stunning Silver Gala', iar dress code-ul a fost Metallic Vibes, ne-am pregătit pentru un adevărat regal al ținutelor și nu am fost dezamăgiți. Începând cu ora 19:30, la Face Convention Center, spațiul Face Forest, din Piața Presei Libere, unde a avut loc petrecerea, a devenit neîncăpător. La aniversarea a 25 de ani avem nu am avut doar invitați faimoși, ci și un spectacol pe măsură, completat perfect de momentul Premiilor VIVA! Printre laureați s-a numărat și carismatica Laura Cosoi, actriță cu state vechi, extrem de iubită de public încă de pe vremea când juca rolul simpaticei și naivei Adina din serialul La bloc.

Citește și: Petrecerea VIVA! 25 de ani. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment monden al anului 2024

Citește și: Petrecerea VIVA! 2023 – Vedete pe covorul roșu la cel mai așteptat eveniment monden al anului

Citește și: Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu au venit cu dricul la Petrecerea VIVA! 2023: „Nu avem loc cu rochiile…. Ce ținute extravagante poartă

Îmbrăcată într-un outfit negru, la care a asortat o vestă cu paiete sclipitoare, argintii, cu snickerși negri, cu talpă groasă, și o coafură lejeră, Laura Cosoi arată senzațional în ultima lună de sarcină. Curând, actrița în vârstă de 42 de ani va deveni mamă pentru a patra oară.

Laura Cosoi, laureată la Premiile VIVA! 2024

Cu toate că a absolvit Facultatea de Filosofie și Asistență Socială în Iași, pasiunea pentru actorie a făcut-o să își schimbe traiectoria și, dacă s-ar supune unui vot, s-ar decide în unanimitate că decizia a fost una corectă! Laura Cosoi și-a cucerit publicul în rolul simpaticei Adina din „La Bloc', iar de atunci se menține în atenția publicului, indiferent ce ar face. Nu doar talentul actoricesc o recomandă, ci perseverența și tenacitatea de a-și depăși limitele din nou și din nou.

Faptul că a spus DA provocării „Dansez pentru tine” i-a adus o altă participare importantă la „Bailando por un sueño”, reprezentând cu succes România în 2010, alături de partenerul ei de dans, Bogdan Boantă. Iar mai nou, însărcinată pentru a patra oară, a acceptat și provocarea de a modera o emisiune. Actriță, dansatoare, prezentatoare, soție devotată, mamă cu normă întreagă pentru trei fetițe adorabile, în curând mamă a patru copii, Laura promite să fie de neoprit și o credem!

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

Foto: VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton