Laura Eremia și Francisc Șandor, foști concurenți la Chefi fără limite, i-au făcut o surpriză de proporții lui chef Sorin Bontea, pe care l-au surprins nu doar cu vizita lor, ci și cu un preparat surpriză. Fosta concurentă i-a impresionat la maximum pe chefi după ce le-a povestit despre fiica ei, care se luptă cu o boală neurologică rară. Acesta este, de altfel, și motivul pentru care tânăra s-a apucat de gătit într-o manieră mai specială.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Chefii au avut o surpriză foarte plăcută, când doi dintre concurenții de la Chefi fără limite, Laura Eremia și Francisc Șandor, au venit să-l surprindă pe chef Sorin Bontea. Cei doi concurenți s-au împrietenit pe parcursul show-ului și au rămas în relații foarte bune și acum. Chiar dacă chefii au ghicit preparatul și și-au amintit de Grecia, nu și-au dat seama cine a gătit pentru ei, cu toate că au pus în farfuria cu chifteluțe un pat de praz, semnătura distinctă a lui Francisc.
Laura Eremia și Francisc Șandor, surpriză pentru Sorin Bontea la Chefi la cuțite
Chifteluțele de dovlcei cu feta și tzatziki au fost pe placul chefilor, dar nu au realizat nicio clipă că în spatele preparatului sunt doi concurenți. Florin Dumitrescu și-a adus aminte că, în acea lună, s-a îngrășat 8 kilograme în Grecia și a rememorat amuzat acea perioadă.
Citește și:Irina Margareta Nistor a iubit, timp de 28 de ani, un bărbat însurat: „Eram cu el când m-am măritat’
Chefii au fost foarte surprinși să-i vadă intrând pe Laura Eremia și Francisc Șandor și au uitat repede de preparat, dorind să afle mai multe despre cei doi concurenți. Șandor a mărturisit că după Chefi fără limite nu a continuat în domeniu, ci a rămas la ce se pricepe el cel mai bine – fotografia. Obișnuiește însă să gătească în continuare și spune că s-a specializat în sosuri, ba chiar ca reușește să o impresioneze pe iubita lui.
Laura Eremia a făcut însă unele schimbări, concurenta dezvăluind că, pe lângă zona de cofetărie de care se ocupa de trei ani deja, să-și deschidă și un restaurant, zona de buziness fiind legată de viața personală.
Laura Eremia: „Pe parcursul vieții ei lucrurile se pot deteriora rapid”
În urmă cu mai mulți ani, Laura Eremia a doptat un stil de viață low carb și ulterior a ajuns să facă și prăjituri. A urmat, firesc, un business și așa a apărut Loca Sweets. Ulterior, și-a deschis restaurant. Paradoxal, Laura a descoperit mult mai târziu că această alegere n-a fost întâmplătoare.
După ce a adoptat doi copii, Laura Eremia a născut o fetiță. Din păcate, micuța a fost diagnosticată cu o formă de epilepsie extrem de rară, cu efecte degenerative neurologice și motorii. Tânăra a aflat de la doi medici reputați că fetița ei trebuie să țină un regim low carb și iată cum a apărut și rațiunea business-ului pe care îl înființase. Drept urmare, și-a deschis și un restaurant, unde are și rețete low carb, bazate pe dieta ketogenică.
„Viața mea s-a schimbat complet de când m-am întors. (…) Fetița mea cea mică a primit un diagnostic destul de nasol, în sensul că are o mutație neurologică foarte rară. Sunt 175 de cazuri în toată lumea… Pe parcursul vieții ei, lucrurile se pot deteriora foarte rapid', a mărturisit Laura, emoționându-i teribil pe cei trei chefi.
„După 5 ani în care am tras foarte mult pe subiectul low carb, keto, fără zahăr, mi-am dat seama de ce fac lucrurile astea când neurologul mi-a spus că tratamentul fetiței mele este dieta keto medicală„, a mai spus fosta concurent[, dezvăluind că, de când fiica ei s-a simțit mai bine, a aîncercat să informeze tot mai multă lume despre acest stil de viață.