Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție în public, după ce au fost văzuți sărutându-se. În ce ipostază apropiată s-au afișat concurenții de la America Express

 Dumitrache Laura
.

Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție în public, după ce au fost văzuți sărutându-se. Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși, din nou, împreună. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi concurenți de la America Express au fost surprinși sărutându-se, în mașina influenceriței. Recent, fiul Andreei Esca și Laura Giurcanu au mers împreună la un eveniment unde s-au distrat pe cinste, iar vloggerița a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care apare alături de Aris Eram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție în public, după ce au fost văzuți sărutându-se. În urmă cu câteva săptămâni, paparazzi Cancan i-au surprins pe Laura Giurcanu și Aris Eram sărutându-se, în toiul nopții, în mașina șatenei. Deși cei doi nu au făcut nicio declarație în acest sens, s-a speculat că Aris și Laura ar avea o relație. Fiul Andreei Esca a cunoscut-o pe celebra influenceriță în cadrul emisiunii America Express, unde participă amândoi.

laura arislaura aris

Laura Giurcanu și Aris Eram participă la America Express 2023, dar fac parte din echipe diferite. În cadrul emisiunii, Sânziana Negru, partenera Laurei Giurcanu, i-a atras atenția blondinei că nu își poate lua ochii de la fratele Alexiei Eram. După terminarea filmărilor. între Laura și Aris ar fi luat naștere o idilă și au fost surprinsi sărutându-se. Ulterior, tânăra a fost văzută în compania fostului iubit. Ei bine, de curând, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși din nou împreună.

Citește și: Laura Giurcanu s-a pozat cu Andreea Esca, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu fiul ei, Aris Eram. Și Alexia Eram apare în fotografie

Citește și:Când a început relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu. Sânziana Negru: „S-a creat o chimie acolo și au o legătură specială'

Citește și:Ce facultate vrea să urmeze fiul Biancăi Brad și ce crede despre alegerea lui: „M-a uimit! L-am întrebat dacă este sigur…'. Cum a trecut vedeta peste cumpenele vieții sale / EXCLUSIV

Citește și:Maria, fiica cea mare a lui Pepe, face performanță în handbal. Ce mesaj i-a transmis artistul după o victorie pe teren: „Mândru pentru…'

Laura Giurcanu și Aris Eram, o nouă apariție în public, după ce au fost văzuți sărutându-se

În ultimele săptămâni s-a zvonit că între Laura Giurcanu și Aris Eram s-ar fi înfiripat o idilă, după ce au fost surprinși sărutându-se în miez de noapte, chiar în mașina influenceriței. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii America Express 2023, iar de atunci s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Deși nu au făcut nicio declarație referitoare la relația dintre ei, se pare că Laura Giurcanu și Aris Eram sunt din ce în ce mai apropiați. De curând, cei doi au fost surprinși din nou împreună. De această dată, Laura Giurcanu a fost cea care a postat pe social media o imagine în care apare alături de Aris Eram și câțiva prieteni. Concurentii de la America Express au mers la un eveniment unde s-au distrat pe cinste, dansând și râzând.

În urmă cu câteva zile, telespectatorii i-au putut urmări pe Laura Giurcanu și Aris Eram în cadrul unui podcast în care au vorbit despre experiențele individuale trăite la America Express. Cei doi au fost vizibil stânjeniți și nu și-au găsit întotdeauna cuvintele. De asemenea, și-au adresat mai multe întrebări precum 'Există compatibilitate între Capricorn (zodia Laurei Giurcanu – n.r.) şi Leu (zodia fiului Andreei Esca – n.r.)?'. A fost întrebarea pe care i-a pus-Laura i-a pus-o lui Aris Eram. Totodată ,Laura Giurcanu chiar l-a complimentat pe fiul Andreei Esca. 'Nu pot să nu remarc că suni foarte sexy în franceză. Nu cred că se supără cineva că faci asta'.

Cum i-a surprins Romică Țociu pe Laura Giurcanu și Aris Eram

Romică Țociu, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost la Podcastito Express, unde au filmat pentru un nou videoclip. Actorul de comedie a postat pe rețelele de socializare un clip video cu Laura Giurcanu și Aris Eram și a scos în evidență faptul că cei doi poartă același model de teniși. Frate, frate… suntem aici la Podcastito și au bascheții la fel. Au bascheții la fel Aris și cu Laura! OMG! Deci, dacă v-ați muta împreună…', le-a spus actorul celor doi concurenți de la America Express. Mai mult, Romică Țociu a postat la acel videoclip și un mesaj în care i-a întrebat pe fani „Oare sunt împreună?'.

După ce au fost surprinși sărutându-se în mașină, Laura Giurcanu a fost contactată de jurnaliști pentru a oferi declarații despre relația cu Aris. Influencerița a spus că nu are nimic de comentat. „Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis', a spus atunci concurenta de la America Express.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton