Laura Giurcanu, după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Aris Eram, fiul Andreei Esca: "Nu am nimic..."

 Dumitrache Laura
.

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși sărutându-se, după America Express. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Antena 1, unde fac parte din echipe diferite. Influencerița a avut prima reacție și a vorbit despre posibila relație cu fiul Andreei Esca.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu și Aris Eram, fiul Andreei Esca formează noul cuplu din showbiz. Cei doi participă la America Express, dar sunt în echipe diferite, și se pare că s-au apropiat în cadrul emisiunii. Deși este o diferență de 6 ani între ei, acest lucru i-a împiedicat să se cunoască mai bine.

aris si lauraaris si laura

Aris Eram formează o echipă cu sora lui, Alexia, la America Express, în timp ce Laura Giurcanu este în echipă cu Sânziana Negru. Între cei doi competitori e ceva mai mult decât o relație de prietenie. Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși de paparazzi sărutându-se cu mare foc.

Citește și: Aris Eram, fiul Andreei Esca, și Laura Giurcanu formează un cuplu. Au fost surprinși de paparazzi sărutându-se cu patos, în mașină, după America Express

Citește și:„Au intrat dracii în el. Am locuit fiecare în altă casă, complet separați'. Iulia Albu și Mike, scandal uriaș după America Express. Vedeta l-a dat afară din locuință și s-au despărțit o perioadă

Citește și:America Express 25 octombrie – Alexia Eram s-a accidentat în timpul probei și a avut nevoie de ajutorul medicilor: „Îmi curge sânge rău de tot!'. De ce a plâns Iulia Albu

Citește și:Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Codruța Filip, soția lui: „A fost un an care ne-a supus la multe încercări. Încă se recuperează…'/ EXCLUSIV

Prima reacție a Laurei Giurcanu, după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Aris Eram

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși sărutându-se, după America Express. Cei doi sunt competitori în emisiune, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se cunoască mai bine. Recent, paparazzi Cancan i-au surprins sărutându-se în mașină, la miezul nopții. Aris Eram și Laura Giurcanu au ieșit împreună la restaurant, iar la un moment dat s-au urcat în mașina influenceriței și și-au dat frâu liber sentimentelor. S-au sărutat cu mare patos, după care fiecare a mers la casa lui.

Acum, Laura Giurcanu a avut prima reacție după ce a fost surprinsă sărutându-se cu fiul Andreei Esca. Vedeta a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect. Mai mult, susține că nu s-a întâmplat nimic între ea și Aris Eram, în vârstă de 20 de ani. 'Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis', a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.

Ce se știe despre viața sentimentală a lui Aris Eram

Spre deosebire de sora și mama lui, Aris Eram este o persoană discretă. Acesta nu a apărut pe micile ecrane, dar a acceptat provocarea de a participa alături de Alexia Eram la America Express, acolo unde a cunoscut-o pe Laura Giurcanu.

Dacă influencerița a fost întotdeauna deschisă și a vorbit mereu despre viața sa personală, despre Aris Eram nu se cunosc prea multe detalii. Tânărul de 20 de ani este un tip discret și studiază în străinătate, la o facultate din Barcelona. Aris și Alexia Eram se luptă pe Drumul Soarelui de la America Express pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton