Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost recunoscute de o femeie la autostop, la America Express: "Fetița doamnei știa de noi pentru că..."

 Oana Pantazi
.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost recunoscute la autostop, la America Express, iar asta le-a dat celor două concurente un avantaj binevenit, în condițiile în care ieri s-a dus lupta pentru calificarea în finală. În cele din urmă, fetele s-au calificat după o zi grea, plină de emoții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cursa pentru calificarea în finală, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut un avantaj important, deoarece au fost recunoscute la autostop, la America Express, și astfel s-au putut urca mai repede într-o mașină, fapt ce le-a ajutat în lupta acerbă pentru calificare.

412365381_884722133049637_504633126345887273_n412365381_884722133049637_504633126345887273_n

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, recunoscute la autostop, la America Express

Ieri au fost deciși participanții pentru finala America Express și, în timp ce frații Eram au primit Biletul de Aur, care i-a calificat direct, echipele Sânziana Negru-Laura Giurcanu, Romică Țociu-Cătălin Țociu, Giulia-Vlad Huidu au dus o luptă acerbă. La finalul unei zile dificile, unde nervii au fost întinși la maximum, pentru Romică și Cătălin soarele a fost roșu, în timp ce celelalte echipe s-au calificat în finală, alături de frații Eram.

Citește și: America Express 19 decembrie – Cine a câștigat al doilea joc de amuletă. Scandal uriaș între Laura Giurcanu, Sânziana Negru și Alexia Eram: „O isterică răsfățată!'

Citește și: Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite

Până acolo însă, emoțiile au fost mari, iar Laura și Sânziana au avut parte de un ajutor neașteptat – concurenții America Express erau deja celebri în Argentina datorită filmărilor din mediul online, așadar au fost recunoscute la autostop și s-au urcat în mașină mai repede decât ceilalți colegi ai lor, ceea ce le-a adus un avantaj important.

Aflate în drum spre Monserrat Bakery unde le aștepta următoarea probă, după câteva refuzuri – în Argentina oamenii nu prea opresc la autostop – cele două concurente au avut surpriza de a fi recunoscute și luate în mașină de o doamnă, după ce fiica ei le-a recunoscut.

'Apare o doamnă cu o fetiță. Nici nu am apucat să-i zicem unde mergem că ne-a zis să urcăm. Fetița doamnei știa de noi pentru că se văzuse pe internet. Apăruse toată lumea de la America Express. Erau videoclipuri cu noi toți, că oamenii ne-au tot filmat', au povestit Sânziana și Laura.

Romică și Cătălin Țociu au fost eliminați de la America Express

Ieri a fost o ediție extrem de emoționantă pentru toți concurenții, care au plâns încă de la debutul zilei, după ce și-au citit unii altora scrisorile pe care le-au compus, dar au plâns și la finalul zilei, după ce Romică și Cătălin Țociu, o echipă foarte iubită, au fost eliminați de la America Express, în stage-ul 9, după o cursă acerbă.

Romică și Cătălin au făcut o figură frumoasă pe tot parcursul show-ului, însă ieri soarele a fost roșu pentru ei, la capătul unei curse foarte grele, care le-a pus la încercare abilitățile fizice, de comunicare și strategice.

'Pentru noi tot ce s-a întâmplat în America Express a fost la superlativ! Nu am crezut o clipă, mă repet, că am să pot să îmi întrec toate fricile pe care le-am avut, la care nici nu mă gândeam… Deci dacă cineva îmi spunea mie că eu fac traseul ăla la pompieri…îl băteam! A fost o adevărată performanță, pentru că trebuie să ai niște calități să ajungi până în stage-ul 9. E foarte complicat și totuși noi doi am găsit cheia!', a mărturisit Romică Țociu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton