Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat la America Express 2023. Ce și-au reproșat cele două: "Ești isterică, nu îți pune eșecul pe mine..."

 Dumitrache Laura
.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut un moment de tensiune la America Express 2023. Probele le dau mari bătăi de cap echipelor, care fac eforturi mari pentru a le duce la bun sfârșit. Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat în ediția de luni a emisiunii, si au dovedit că stresul și oboseala pot crea tensiuni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Competiția America Express devine din ce în ce mai grea, iar concurentii sunt foarte stresați și obositi. Este o etapă inedită, iar echipele se luptă pentru cele două bilete către Argentina. Pentru unii concurenti,presiunea este tot mai mare, iar atunci intervin frustrările și tensiunile.

laura giurcanulaura giurcanu

În ediția de luni seara, 4 decembrie, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au avut un moment tensionat și s-au certat. După ce Laura s-a simtit rău și a avut nevoie de îngrijirea medicilor, a avut parte și de o ceartă de zile mari cu Sânziana Negru, colega si prietena ei. Cele două au încercat să dea vina una pe cealaltă.

Citește și: Iulia Albu a inițiat împăcarea cu Mike, după scandalul de la America Express: „Ne-am împăcat în pat. M-a sunat într-o zi că…'. Au fost despărțiți o lună și jumătate

Citește și:America Express 4 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și și-a asigurat primele bilete spre Argentina: „A fost un adevărat motor'

Citește și:Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a numit-o „penibilă”: „Zilnic mă tachinează. Este rușinos, ca bărbat, să o jignești pe mama copiilor”

Citește și:Mircea Bravo, prima reacție după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Un șoc puternic. Mașina este avariată grav…”

Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat la America Express 2023

În ediția de luni, 4 decembrie, a emisiunii America Expres-Drumul Soarelui, tensiunile și-au făcut simtită prezenta. De această dată, protagonistele au fost Laura Giurcanu și Sânziana Negru, care au avut un moment de tensiune. După ce Laura Giurcanu s-a simtit rău și a avut nevoie de îngrijirea medicilor, influencerita s-a certat cu prietena ei, Sânziana Negru. După ce au urcat în barcă și au început să vâslească, cele două au început să se certe, dând vina una pe cealaltă. Amândouă spuneam despre cealaltă că vâsleşte prost', a declarat Laura Giurcanu. „Din cauza cui am ajuns în barca aia? Din cauza mea? Eu nici nu am dat la vâsle. Era complet inutil să îmi spui că eu nu ştiu să conduc barca' , a strigat Sânziana Negru.

În timp ce Sânziana îi cerea prietenei sale explicații, aceasta o acuza că este isterică. Cred că problemele tale sunt mai mult interne, Sânziana! Eşti isterică' ,i-a spus Laura Giurcanu prietenei sale. „Hai, măi! Serios? Nu înţeleg ce logică ai' , a spus apoi Sânziana. În loc să mergem înainte, ţipi la mine, nu îţi pune eşecul propriul pe mine, te rog' – Laura.

America Express 2023 se apropie de finală

Concurentii simt din ce în ce mai mult tensiunea, iar stresul și oboseala își spun cuvântul în cazul unora. Emisiunea se apropie de finală, iar concurentii sunt din ce în ce mai agitați. În editia anterioară, echipele au fost nevoite să transporte o pungă de gheață pisată și de a identifica o canistră de benzină cu logo-ul America Express. Pe malul mării, trebuie să localizeze o canoe, unde vor încărcat gheata și canistra, pentru a vâsli către o barcă pe care este scris un anumit nume. Apoi vor descărca tot continutul și vor trece la învățarea meseriilor pescarilor. Ada și Tony Galeș au umplut sacul cu gheață și au luat canistra, dar au avut de înfruntat cu greutatea a acestora. Ne-am rugat de niște oameni să ne ajute să ducem sacul pentru că nu puteam să-l ridic de jos', spune Tony Galeș.

De asemenea, Iulia Albu și Mike s-au supărat după ce au văzut că echipa formată din Tony Gales și Ada primesc ajutor din partea oamenilor. „Nu este posibil așa ceva, frate! De ce le ajută, de ce nu cară, frate!? Dar ce, suntem proști?'Atâta timp cât este o competiție și trebuie să facem lucrurile și nu suntem lăsați să ne ajute nimeni, nu consider că este etic ca ele să fie ajutate', a spus Iulia Albu.

De asemenea, telespectatorii au fost martori la un moment tensionat între Giulia Anghelescu si Vlad Huidu. Au simtit că nu mai fac față, iar barca lor nu își găsea echilibrul. Giulia nu s-a mai putut controla si și-a iesit din minti. „Aici a început jihadul', a spus Vlad Huidu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton