Laura Micovschi, fosta prezentatoare de la Antena Stars, este însărcinată a doua oară: "Vladimir va fi frățior mai mare". Primele imagini cu burtica de gravidă

 Radulescu Ruxandra
.

Laura Micovschi este însărcinată a doua oară. Fosta prezentatoare de la Antena Stars, Laura Micovschi, este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a dat vestea printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Laura Micovschi mai are un băiețel de doi ani și șapte luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Micovschi este în culmea fericirii, căci este însărcinată a doua oară. Fosta prezentatoare de la Antena Stars tocmai a anunțat că va deveni din nou mamă, prin intermediul unui mesaj pe social-media. Ea mai are un băiețel pe care l-a adus pe lume, după o luptă foarte dificilă cu endometrioza, afecțiune care afectează fertilitatea în cazul femeilor. Ei bine se pare că Laura Micovschi va mai avea un copil. Iată anunțul știristei!

snapinsta.app_409442074_3599389266971310_4925208279193795033_n_1080snapinsta.app_409442074_3599389266971310_4925208279193795033_n_1080

Laura Micovschi este însărcinată a doua oară

Laura Micovschi este însărcinată a doua oară. Vedeta și-a anunțat fanii că va fi din nou mamă. Aceasta s-a pozat într-un body negru mulat alături de fiul ei Vladimir, care-i sărută burtica de graviduță. Iată ce a transmis fosta prezentatoare de știri.

„Moșule, de anul viitor trebuie să ne aduci mai multe cadouri! Vladimir va fi frățior mai mare!'

Daniela Crudu este însărcinată a doua oară: „E deja în luna a patra”. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și:Cornel Păsat vrea să lupte din nou în ringul RFX, dar soția lui se opune: „Nu mă mai lasă, dar eu i-am zic că…'

Citește și:Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de soțul ei, Ibrahim Ibru: „Am încercat să ne înțelegem, dar nu s-a mai putut. Facem aproape un an de când…’

Laura Micovschi, diagnosticată cu endometrioză

Ştirista a tras un semnal de alarmă și a vorbit despre durerea fizică și de avalanșa de stări care vin la pachet cu această boală. Ba mai mult, recunoștea că, la rândul ei, s-a temut de infertilitate, una dintre consecințele acestei afecțiuni.

„În viaţa fiecărei familii, în viaţa fiecărui cuplu vine, la un moment dat, această dorinţă de a avea un copil. Noi am fost multă vreme focusaţi pe carieră, eram şi tineri la început şi într-o zi, fără să aibă legătură cu dorinţa de a deveni părinţi, am aflat că am endometrioză. Cred că aţi auzit foarte mult, în utlima vreme, acest cuvânt. E ca şi o avalanşă, pentru că tot mai multe femei descoperă că suferă de această afecţiune şi prea puţină lume ştie cu ce se mănâncă şi cât de gravă poate să devină', spunea Laura Micovschi, la Antena Stars.

FOTO: Instagram YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton