Laura Stoica ar fi împlinit 56 de ani. A murit în cea mai fericită perioadă a vieții sale: "Am auzit bătăile inimii copilului"

 Dumba Gabriela
.

Pe 10 octombrie, Laura Stoica ar fi împlinit 56 de ani, dar a murit în cea mai fericită perioadă a vieții sale, pe 9 martie 2006, la doar 39 de ani. Laura Stoica era însărcinată cu primul său copil și descoperise dragostea adevărată, după mulți ani de căutări. Soarta a făcut să se stingă alături de bărbatul care urma să o facă mamă, bateristul Cristian Mărgescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un teribil accident rutier, petrecut pe şoseaua Bucureşti-Urziceni, a luat trei vieți. Laura Stoica a murit alături de iubitul ei, Cristian Mărgescu, și copilul lor nenăscut. Cântăreața avea doar 39 de ani și în ultimul său interviu vorbea despre perioada superbă pe care o trăiește și nerăbdarea de a-și strânge copilul în brațe.

54565456

Ce declara Laura Stoica în ultimul său interviu, înainte să moară la doar 39 de ani

În ultimul său interviu, acordat Revistei Tango, cu doar o lună înainte de tragedie, Laura Stoica dezvăluia că este însărcinată și vorbea despre fericirea pe care o trăia atunci.

Întrebată dacă o deranjează faptul că nu este căsătorită cu Cristian Mărgescu, bărbatul care urma să o facă mamă, Laura Stoica a răspuns:

„Nu, deloc. Cred ca siguranta si confortul pe care mi le-a dat Cristi m-au ajutat sa ramin insarcinata. Pina acum nu mi s-a mai intimplat… Iti dai seama ca daca as fi ramas insarcinata in orice moment al vietii mele profesionale sau personale as fi pastrat copilul. Sint convinsa ca dragostea pe care mi-o arata conteaza foarte mult, cred ca de aceea s-a si creat mediul propice pentru ca un copil sa apara in viata mea„.

Citește și: De ce nu se căsătoresc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:’E altfel, nu e ca în…’

Citește și: Cum se înțeleg Paula Herlo și Cristian Leonte acasă și la locul de muncă:„Există căsnicii cu bune și cu rele/ EXCLUSIV

Cântăreața spunea, atunci, că nu a fost la medic pentru a rămâne însărcinată, chiar dacă ajunsese să creadă și ea că nu poate face copii.

Eu chiar eram convinsa la un moment dat ca nu pot face copii. Am intrebat doctorii si imi spuneau: nu, n-ai nimica, esti sanatoasa tun. Si, bineinteles, imi reprosau ca n-am relatii serioase„, a mai spus Laura Stoica.

Laura Stoica dezvăluia, cu o lună înainte să moară, cum a primit vestea că va fi mamă

Întrebată, în același interviu pentru revista Tango, cum a aflat că va fi mamă, Laura Stoica spunea: „Cel mai simplu posibil, o femeie stie, isi da seama ca ceva nu e in regula, numara niste zile si nu iese calculul. La 6 dimineata am facut testul!”.

„N-am mai putut dormi de emotie. L-am trezit din somn, i-am spus: „sa stii ca e pozitiv'. M-a intrebat: esti sigura? Si i-am spus: foarte sigura, uite proba…. Si, foarte siguri pe noi, ne-am pupat, ne-am luat in brate si ne-am bucurat, am ris… Dar celor apropiati le-am spus!”, mai spunea Laura Stoica.

Laura Stoica a vorbit apoi despre naștere și numele ales pentru copil, informații emoționante la vremea aceea, dar cu atât mai răvășitoare ulterior, când n-a mai apucat să facă niciunul dintre aceste lucruri.

Am fost la medic, dar asa cum m-am dus, asa am plecat de aiurita (n-am inteles nimic, n-am retinut nimic), atit ca am auzit bataile inimii copilului si am inceput sa pling, nu ma mai puteam opri.

Nu am ales numele, inca testam, vrem intâi sa stim ce este… Cât despre educatie, vrem in primul rind sa-l crestem noi, fara bunici sau bona, o sa facem cu schimbul, doar la nevoie o sa cerem ajutor, dar nu prea des. Am auzit ca, oricum, instinctele materne sint extraordinare si voi stii ce e mai bine pentru puiul meu„, declara Laura Stoica cu o lună înainte să moară.

Puteți citi continuarea interviului aici!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton