Laura Stone, show unic la Arenele Romane, cu modă și rock. Trupa germană Dark Sky a făcut senzație pe scenă: „Ideea mea de a uni muzica și fashion-ul a dus la...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Laura Stone a adus un show unic la Arenele Romane cu modă și rock. Pe podium au urcat și doi căței, care au purtat ținute rock. De asemenea, pe scenă au urcat nume importante din muzica rock, cum ar fi trupa germană Dark Sky, dar și designeri consacrați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Stone a adus un show unic la Arenele Romane cu modă și rock! Pe podium au urcat și doi căței care au purtat ținute rock. Ideea de a îmbina rock-ul cu moda a fost chiar a distinsei Laura Stone și e foarte mulțumită de spectacolul pe care l-a organizat.

RemasterDirector_1a5c03258RemasterDirector_1a5c03258

Citește și: Tudor Turcu suferă după moartea mamei: 'S-au întâmplat multe… Simt că mă veghează' Ce a povestit și despre fiicele lui / EXCLUSIV

Citește și: Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut. Cum îl cheamă pe băiețel

Citește și: Sore, adevărul despre viața ei amoroasă, după ce a fost surprinsă cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache: „Doi oameni singuri care au ieșit la câteva întâlniri'. Ce spune despre căsătorie și al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Refuzăm să renunțăm unul la altul. Vadim Tudor mi-a spus că nu e bună căsătoria foarte de devreme…'. Pictorial superb, de familie, în revista VIVA! / EXCLUSIV

Laura Stone, show unic la Arenele Romane, cu modă și rock

Laura Stone și Alin Gălățescu au adus la Arenele Romane un spectacol unic, care a unit muzica rock cu moda. Pe scenă au cântat Kempes, Anton, Taylor și Dark Sky, dar și Tudor Turcu.

'Ideea mea de a uni muzica rock cu fashion-ul a dus la un spectacol unic în România și în Europa, aducând pe scenă de la artiști rock: Kempes, Anton, Taylor și nu în ultimul rând, trupa germană Dark Sky. Din august, când trupa a lansat al 7-lea album, a primit discul de aur atât în Germania, cât și în Franța, ea a fost în topurile metal melodic în Spania, Elveția și Norvegia, Grecia, dar nu numai.' a declarat Laura Stone pentru viva.ro.

Mirela Vescan a realizat machiajele

De asemenea, și-au prezentat colecțiile designeri celebri, precum: Antonia Nae, Cera Mihăilescu, Ioana și Lucian Arthur Datcu, sub coordonarea atentă a lui Alin Galatescu și a organizatoarei Laurei Stone.

'Spectacolul a avut de la rock, la colecții de modă în exclusivitate, realizate pentru acest show de stiliștii renumiți precum: Antonia Nae, Cera Mihăilescu, Ioana și Lucian Arthur Datcu, sub coordonarea atentă a lui Alin Gălățescu și a mea.', a mai declarat Laura Stone, pentru viva.ro.

Make-up-ul show-ului a fost realizat de Academia Mirela Vescan și coafurile au fost realizate de Erika Gonczi. În acest festival au cântat în deschidere trupele tinere, Palm, MXM și Antebellum. Prezentatorii serii au fost Laura Stone, Viorel Marinache și Croco.

Monica Anghel, invitata Cerei Mihăilescu

Invitata Cerei Mihăilescu pe podiumul de modă a fost Monica Anghel, în timp ce Antonia Nae a avut-o în show pe Misty. La Ioana și Arthur Datcu a defilat Laura Stone. Surpriză serii a fost Tudor Turcu, care a fost invitat de trupa germană Dark Sky să cânte împreună hit-ul Eternity.

Pe scenă au defilat și doi patrupezi. Cei doi căței au fost îmbrăcați și ei în ținute rock. Unul dintre căței a fost Blitz al Mirelei Vescan, iar celălat cu care a defilat Laura Stone este cățelul lui Darian și se numește Harley. Organizatorii evenimentului a fost firma Amici della Musica.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton