Laura Vass, mesaj sfâșietor din ambulanță: "Consider să aflați acest aspect din viața mea personală". Cu ce probleme se confruntă artista, de doi ani

 Dumba Gabriela
.

Laura Vass a transmis un mesaj sfâșietor din ambulanță, pentru că a vrut ca fanii ei să afle prin ce trece de doi ani. Laura Vass și-a dorit să păstreze pentru ea problemele persoanale, însă pentru că este apropiată de cei care o urmăresc în online, și-a dorit ca, în sfârșit, să le împărtășească detalii intime din viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Vass trece prin momente dificile de aproximativ doi ani, însă a ales să nu vorbească până acum despre asta. Artista a ajuns de urgență la spital, recent, și a dezvăluit despre ce este vorba chiar din ambulanță.

069e4fe2ef3feedd5aae4fa4d63dbb92069e4fe2ef3feedd5aae4fa4d63dbb92

Laura Vass, de urgență la spital cu mama ei. Mesaj emoționant chiar din ambulanță

Laura Vass a distribuit o imagine pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, în care a transmis că a trebuit să își ducă mama de urgență la spital.

„Iar la spital, cu mama. De mulți ani de zile mama mea locuiește cu mine și am grijă de ea din toate punctele de vedere. Nu am vorbit în mod public despre asta din motive de respect și profesionalism față de voi.

Doar că acum consider să aflați acest aspect din viața mea personală, pentru că mă întrebați mereu tot felul de lucruri, la care v-am răspuns întotdeauna, dar sumar. Ideea este că de cel puțin doi ani mama mea se află într-o stare de sănătate gravă cu care ne descurcăm destul de greu, cu diagnostice cronice. Probabil o să mai povestesc despre asta. Vă mulțumesc pentru mesaje și susținere!', a transmis Laura Vass în mediul online.

Laura Vass a precizat că va da mai multe detalii despre starea de sănătate a mamei sale atunci când situația nu va mai fi atât de gravă ca acum.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Războinicul Robert Moscalu a plâns în hohote după eliminarea lui Alex Delea: „Nu plânge că plâng și eu'

Citește și: Dan Negru distruge mitul Iepurașului care vine și aduce cadouri de Paște: „Nu are nimic de-a face cu sărbătoarea religioasă a Învierii'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Silvia Chifiriuc. Soția lui Petre Roman a fost recent operată: „De-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care…’

De ce a renunțat cântăreața la numele ei de scenă, Laura Vass

Laura Vass este una dintre cele mai populare cântărețe de manele din România, fiind celebră pentru hit-ul „Buzele tale, două petale'. În urmă cu mulți ani, a fost descoperită și promovată de Dan Bursuc, dar între timp au apărut anumite neînțelegeri cu omul care se ocupă de ea, astfel că artista a rămas fără numele de scenă. Acum, Laura se prezintă pe Youtube cu numele ei real, Brumă.

„Laura Vass este o marcă înregistrată de domnul Dan Bursuc, cu care eu am colaborat de la începuturile carierei mele. Am decis amândoi să o luăm pe drumuri separate. Nu ne-am mai înțeles. Eu sunt un om foarte diplomat, cu mine nu poți să te cerți', a dezvăluit Laura Vass în emisiunea „Viața vedetelor', prezentată de Karym.

„Nu mi-a dat posibilitatea să-mi cumpăr numele. Nu a fost cu supărare. Eu eram foarte îndrăgostită în perioada aceea, eram fluturatică', a mai spus Laura Vass.

În mediul online, artista este foarte activă și este mereu apreciată pentru frumusețea pe care o posedă. Fanii i-au rămas alături, chiar și atunci când a lucrat ca ospătăriță în Anglia, după ce s-a retras din muzică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton