Laurențiu Cazan vrea să se facă un film despre viața Marinei Voica. Cei doi artiști s-au iubit în trecut: „ O femeie adevărată trezește și mai mult interes celor din jurul ei"

 Tudorache Simona
.

Laurențiu Cazan are doar cuvinte de laudă despre Marina Voica, de care îl leagă multe lucruri. Cei doi au cântat în trecut împreună și au avut și o relație pasională. Artista are convingerea că Laurențiu Cazan a iubit-o, chiar dacă între ei există o diferență de 22 de ani, și îi poartă și astăzi o amintire frumoasă. Solista vede în Laurențiu un geniu al muzicii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

De cealaltă parte, Laurențiu Cazan spune despre solistă că și-a păstrat misterul și că i-ar plăcea ca viața ei să constituie povestea unui film. Marina Voica are astăzi 88 de ani, dar e la fel de cochetă și are aceeași energie ca în tinerețe. Vedeta continuă să urce pe scenă și să participe la evenimente. Marina Voica are o casă de poveste la Breaza, unde e vecină cu fosta crainică TV Sanda Țăranu.

marina voica 11marina voica 11

Marina Voica s-a iubit cu Laurențiu Cazan

Marina Voica poartă și acum în suflet relația cu Laurențiu Cazan. Solista susține că au fost legați de sentimente speciale și că Laurențiu e un geniu în muzică.

„Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine Laurențiu este un geniu muzical', menționa Marina Voica, într-un interviu tv.

Laurențiu Cazan are convingerea că Marina Voica are multe taine

Laurențiu Cazan are convingerea că lumea nu a descoperit-o pe Marina Voica în profunzimea ei, că o vede în concerte, la spectacole, dar nu îi știe tainele.

„Despre Marina Voica. Despre artiști în general. Cel puțin, un lucru avem cu toții în comun: nu ne cunoaștem cu adevărat. Avem senzația sau credem că avem informații suficiente despre viața unui artist, sau a altuia, pe ansamblu, activitatea artistică ori viața personală. Cu toate că acestea, oricum, nu pot fi despărțite. Marina nu face nici ea excepție. Așa cum i-am spus ei de multe ori, v-o spun și vouă acum: cu toate că lumea o cunoaște de zeci de ani din concerte, radio, televiziune, presă. Ea este și va rămâne „marea necunoscută'. E bine sau nu…Cine știe? Poate, într-un fel, este în avantajul unui artist să fie cumva învăluit de mister, de taină… Asta dă și mai mult farmec personalității acestuia', spune Laurențiu Cazan pentru Click.ro.

Citește și: Andra Marinescu de la Visuri la Cheie a rămas cu traume după ce a fost terorizată de iubit: „A recurs la multe amenințări și fapte urâte. Stresul, teama și stările psihice negative nu se vindecă așa ușor” / EXCLUSIV

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: 'Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu…' / EXCLUSIV

Citește și: Viața secretă a băieților lui Vladimir Putin cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Ce se știe despre Ivan și Vladimir, fiii de 5 și 9 ani ai președintelui Rusiei

Citește și: Cum se înțeleg Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană după zeci de scandaluri și procese: „L-am invitat de nenumărate ori să stăm de vorbă. Copiii noștri…'

Citește și: Alina Alexoi, angajata TVR detașată într-o funcție oficială la COSR, a fost suspendată pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu: „Un jeg de om”/ Cum a fost implicată Cătălina Ponor

Cum o percepe Laurențiu Cazan pe Marina Voica

Artistul o așază pe Marina Voica în rândul femeilor adevărate, care poate fi descoperite întotdeauna cu alți ochi, care au mister și valoare.

„Am spus mereu că o femeie adevărată trezește și mai mult interes celor din jurul ei, cu cât va fi percepută ca făcând parte din acea zonă…a misterului, a tainei…lăsând să se înțeleagă tocmai faptul că întotdeauna vei mai avea ceva de descoperit la ea. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, mulți artiști de valoare nu sunt cunoscuți, în adevăratul sens al cuvântului, din lipsa unor programe de promovare a culturii, a educației la majoritatea posturilor de radio, televiziune, presă. Vizate de această situație sunt toate generațiile', adaugă Laurențiu Cazan.

Laurențiu Cazan vrea un film despre Marina Voica

Solistul și-ar dori să se facă un film despre viața Marinei Voica, în care să fie înfățișate poveștile solistei, momentele ei de glorie. Laurențiu Cazan are convingerea că Marina Voica merită asta cu prisosință.

„Astfel, am remarcat că, în ultima vreme, Marina a fost solicitată să facă filme. în care a jucat roluri diferite. Văd că se bucură, pe bună dreptate, de succes la public, la criticii de artă, primește premii. E foarte frumos și o felicit.

Și, totuși, aș vrea să văd un film în care să joace propria ei viață. Știu, e foarte greu, dar merită. Marina Voica merită să se bucure de realizarea unui film artistic în care viața ei să fie cu adevărat evocată în frumos, glorie și lumină.

Așa cum este viața, cu bune sau mai puțin bune, cu împliniri sau dezamăgiri, cu iubire sau neiubire, dar mai presus de toate…cu muzică. Și, astfel, într-un final, paradoxal, se vor mări și mai mult misterul și taina, în ceea ce o privește. Dar, asta spun eu, și sper să fiți în asentimentul meu, e tot farmecul! La mulți ani cu sănătate, iubire și muzică adevărată, Marina!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton