Laurențiu Duță a împlinit 47 de ani. Artistul a dezvăluit că a fost la un pas de moarte: "Părinții mei se pregăteau de ce era mai rău"

.

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Cântărețul a împlinit 47 de ani și a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său. La vârsta de 6 ani, membrul trupei 3Sud Est a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident banal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Duță face parte din trupa 3 Sud Est, iar pe 4 mai a împlinit vârsta de 47 de ani. Artistul a fost fanul lui Michael Jackson, iar la vârsta de 8 ani avea să devină un artist cunoscut. Câțiva ani mai târziu, i-a întâlnit pe Viorel Sipoș și Mihai Budeanu, iar împreună au creat trupa 3 Sud Est.

laurentiu dutalaurentiu duta

Laurențiu Duță are o carieră de succes și o familie minunată. Artistul trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani cu Lorenda, femeia care i-a dăruit o fetiță. La vârsta de șase ani, artistul a fost la un pas de moarte după ce a suferit un accident. Părinții lui Laurențiu Duță se așteptau la ce e mai rău.

Citește și: CRBL a fost refuzat de Laurențiu Duță la începuturile carierei sale: „Durerea a fost foarte mare”

Citește și:Laurențiu Duță, apariție rară alături de soție. Urare emoționantă pentru Ianula: „De o viață…”

Citește și:Cum resimt copiii Deei și ai lui Dinu Maxer divorțul părinților. Fiica lor încă nu știe adevărul: „I-am spus că avem casa fetelor și casa băieților'

Citește și:„Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți”. Elevul din Belgrad care și-a omorât colegii șochează

Laurențiu Duță a împlinit 47 de ani

Laurențiu Duță se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Artistul a împlinit 47 de ani pe 4 mai și a petrecut alături de familia lui. Cântărețul se declară un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal și se bucură de viața sa.

Laurențiu Duță are o fiică de aproape 16 ani, și are o relație frumoasă cu soția sa, Lorena. De asemenea, alături de membrii trupei 3 Sud Est, Laurențiu Duță se simte împlinit, iar melodiile lor au devenit hit-uri de multe ori.

„Cred că am ajuns la vârsta când mă consider împlinit. Am o familie frumoasă, o fată de aproape 16 ani, adolescentă, o relaţie frumoasă alături de soţia mea. Anul acesta împlinim 30 de ani de relaţie, suntem împreună de când eu aveam 17 ani, iar ea avea aproape 15 ani. Profesional, alături de 3SE totul este ok, nu îmi lipseşte nimic.”, a spus artistul pentru fanatik.

Laurențiu Duță a fost la un pas de moarte

Laurențiu Duță a fost la un pas de moarte la vârsta de șase ani. Artistul a suferit un accident banal, dar în urma căruia a suferit o rană gravă la cap. Părinții artistului plângeau non-stop și se așteptau la orice veste din partea doctorilor. Cu toate astea, Laurențiu Duță a fost salvat de medici și a fost susținut de părinții lui necondiționat.

„Am avut şi două accidente destul de nasoale, două traumatisme  craniene, unul chiar din cauza asta. Era un bloc în construcţie, m-am urcat pe macara la vreo doi, trei metri şi am căzut. Am avut un traumatism cranian destul de urât, după aia încă unul, am cam fost la limită după amândouă.Medicii nu-mi dădeau prea multe şanse. Părinţii mei plângeau, se pregăteau de ce era mai rău, dar până la urmă am fost salvat.”, a declarat Laurentiu Duta.

Laurentiu Duță și-a pierdut mama

Laurențiu Duță și-a pierdut mama în anul 2017. Cea care i-a dat viață a murit pe 8 mai, după o suferință îndelungată. Cântărețul a avut o relație specială cu mama lui, iar de fiecare dată, se ziua lui, era prima persoană care îi ura la multi ani.

„Ar mai fi un regret şi anume că astăzi mama nu este alături de mine, ea s-a stins din viaţă acum şase ani. De obicei ea mă suna la ora 4.00 să-mi spună „la mulţi ani' pentru că atunci m-a adus pe lume.”, a mai spus artistul. Familia artistului locuiește în Năvodari, iar artistul nu a vrut să părăsească orașul în favoarea Bucureștiului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton