Laurențiu Duță, despre momentele dificile din căsnicia cu soția lui, Ianula: „Când ajungi la o cumpănă în relație, trebuie să…”. Cu ce se ocupă fiica lor, la 17 ani

 Oana Pantazi
.

Laurențiu Duță și soția lui sunt împreună de 30 de ani, iar relația lor a început în adolescență, pe când el cunoscuse deja celebritatea. Artistul avea o mulțime de admiratoare, însă, dintre toate, Ianula i-a atras atenția și de atunci au rămas împreună. Iată cu ce l-a cucerit pe Laurențiu Duță actuala sa parteneră de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laurențiu Duță și soția lui, Ianula, sunt împreună de o viață, după cum spune artistul, și se iubesc și acum ca la început. Au împreună o fiică, pe nume Lorena, iar luna viitoare împlinesc 30 de ani de relație. Cu toate că are un soț celebru, Ianula a stat departe de lumina reflectoarelor și nu apare prea des în public alături de soțul ei, însă cei 30 de ani de relație vorbesc de la sine despre povestea lor de dragoste longevivă.

Laurentiu-duta-covid-19-6-1Laurentiu-duta-covid-19-6-1

Laurențiu Duță și soția lui sunt împreună de 30 de ani. Cum s-au cunoscut și cu ce l-a cucerit Ianula pe artist

El a cunoscut celebritatea cu 3 Sud Est, trupă care și acum este pe val, iar ea îl admira din umbră încă din copilărie. Se știau de mici, iar pe când erau adolescenți au devenit un cuplu și de atunci au rămas împreună. În urmă cu 30 de ani, Laurențiu Duță făcea furori în rândul sexului opus, așa că era asaltat de admiratoare. Printre ele se număra și Ianula, iar faptul că tânăra nu făcea niciun efort să-i intre în grații l-a incitat pe artist.

„Noi ne știm de când eram copii. Știa cine sunt și era o admiratoare a mea. Eu aveam 17 ani și ea 15 când am devenit un cuplu. Am cunoscut-o cu ceva timp înainte, la o serbare, am acompaniat-o cu chitara', a povestit artistul într-un interviu pentru Unica.ro.

Citește și: Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: „Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea…'. Ce a replicat artista

Citește și: Aurel Pădureanu a împlinit 74 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere și ce face, în fiecare zi, de când a murit Cornelia Catanga: ‘Îmi trimitea o scrisoare pe care își punea buzele și-mi zicea…’/ EXCLUSIV

Artistul a mărturisit că nu i-a luat mult să o cucerească pe Ianula, chiar dacă ea nu părea atât de abordabilă.

„Nu mi-a luat mult. Ne-am revăzut, la un moment dat, la fan clubul Michael Jackson din Năvodari. Multe fete de acolo erau fanele mele. Îmi plăcea de Ianula pentru că era foarte retrasă, nu-mi dădea niciun semnal că ar vrea să ajungă la mine. Majoritatea încercau să mă cucerească, ea era timidă și liniștită. Mi-a plăcut și frumusețea ei, a fost și este o femeie frumoasă”, a spus artistul de la 3 Sud Est.

Cât despre secretul unei căsnicii longevive, Laurențiu Duță spune că este important să înveți să ierți într-o relație de cuplu.

„Nu e doar unul. Este un cumul de lucruri bune. Dacă lucrurile bune cântăresc mai mult ca acelea rele, te ajută să treci peste orice. Când ajungi la o cumpănă în relație, trebuie să pui în balanță cât a fost bine și cât a fost rău. Dacă balanța înclină către calitățile unui om, atunci trebuie să iertăm aproape orice greșeală”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Fiica lui Laurențiu Duță îi calcă pe urme tatălui ei

El este artist, iar soția lui lucrează ca profesoară de biologie la o școală gimnazială din Constanța și au o fiică adolescentă, în vârstă de 17 ani. Deși ar putea să calce pe urmele oricăruia dintre părinții săi, Lorena încă nu și-a ales drumul în viață. Laurențiu Duță spune că fiica sa l-a moștenit pe partea artistică, dar are mai multe pasiuni care s-ar putea materializa într-o profesie de viitor.

„Deocamdată nu este decisă, dar are un talent imens și o voce senzațională. Cochetează cu psihologia, actoria, desenul și animația. Este artistă din toate punctele de vedere. Dacă se hotărăște și vrea să devină cântăreață, o voi ajuta cu toată experiența mea, cu sfaturi și implicare personală. M-aș bucura, dar o las pe ea să aleagă, nu există nicio presiune din partea mea”, a mărturisit Laurențiu Duță pentru Unica.

Artistul spune că a fost mereu un tată relaxat, iar asta și datorită soției sale, care s-a implicat foarte mult în creșterea și educarea fiicei lor.

„Nu m-am panicat niciodată, am avut noroc că Ianula a dus greul, eu eram cu munca. Trebuia să fac multe piese pentru mulți artiști așa că ea s-a implicat mai mult decât mine”, a mai spus Laurențiu Duță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton