Laurențiu Duță recunoaște că au existat perioade dificile în căsnicia cu Ianula: "Nu este ușor să trăiești cu cineva care pleacă de acasă trei sau mai multe zile pe săptămână. Au fost mici gelozii..."/ Sunt împreună din adolescență, de 30 de ani

 Tudorache Simona
.

Laurențiu Duțu recunoaște că a avut norocul să găsească o soție înțelegătoare, pentru că viața alături de un artist nu este una ușoară. Cei doi au trecut prin perioade dificile de-a lungul timpului, dar au reușit să își păstreze mariajul. Solistul și Ianula sunt împreună de 30 de ani și, deși au trecut prin multe furtuni, nimic nu le-a zdruncinat povestea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Componentul trupei 3SE mărturisește că au existat momente când s-a confruntat cu gelozia partenerei sale de viață, iar asta datorită celebrității lui, dar au reușit să treacă peste. Laurențiu Duță și Ianula au împreună și o fată, pe Lorena.

laurentiu-duta-2laurentiu-duta-2

Laurențiu Duță, despre mariajul cu Ianula: „Am avut norocul să am o soție înțelegătoare”

Laurențiu Duță și Ianula au avut și perioade mai dificile în relație, dar nu și-au separat niciodată drumurile. „Am avut norocul să am o soție înțelegătoare. Nu este ușor să trăiești cu cineva care pleacă de acasă trei sau mai multe zile pe săptămână. La început au fost mici gelozii, am avut și perioade mai dificile în relație, dar întotdeauna am trecut peste. Probabil și faptul că suntem de la adolescență împreună a sudat relația. Îmi plac relațiile lungi, fie în căsnicie, în muzică sau prietenie', mărturisește Laurențiu Duță, conform Click.ro.

Laurențiu Duță are o fiică, pe Lorena, care cântă superb

Artistul are o fiică de care e tare mândru. Lorena are 16 ani și o voce superbă. În privința drumului pe care îl va alege, Laurențiu Duță o lasă pe ea să decidă.

„Lorena este foarte talentată. Are o voce superbă. Am discutat cu ea, dar nu pun presiune să urmeze același drum ca și mine. O las pe ea să decidă. Din partea mea va avea tot sprijinul dacă va hotărî să urmeze o carieră muzicală. Îmi doresc să fie fericită', mai spune el.

Laurențiu Duță și Ianula s-au îndrăgostit în adolescență

Laurențiu și acutala lui soție formează un cuplu încă din adolescență. Artistul și Ianula s-au cunoscut la o serbare la școală. „Povestea noastră este destul de interesantă. Prima dată când am văzut-o pe soţia mea eram doi copii. Ne-am cunoscut la o serbare la şcoala unde învăţam amândoi. Mama ei m-a rugat să o acompaniez cu chitara, cânta cântecul lui Cătălin Crişan, Vorbeşte marea'. Atunci am văzut-o pentru prima oară, eu eram clasa a şasea sau a şaptea, ea a patra sau a cincea. I-am reţinut chipul şi de fiecare dată când ne intersectam prin oraş, ne salutam. Nici prin cap nu-mi trecea că o să fim împreună. Ea mă admira în schimb, dar pentru că eram doi copii, nu mi-a spus atunci.

În clasa a opta câştigasem festivalul Cântarea României, iar cei de la şcoala nr.1 au pus o fotografie cu mine la panoul de onoare. Ulterior, mi-a povestit soţia mea, că mergea la panoul de onoare doar să se uite la fotografia mea. Mai târziu, prin clasa a noua sau a zecea, amândoi fiind fani Michael Jackson, ne-am întâlnit la un fan club în Năvodari. Acolo am revăzut-o şi mi s-a părut cea mai timidă din gaşca de fete care erau acolo. Tocmai chestia asta m-a atras atunci, era foarte tăcută şi timidă. Evident şi chipul ei, are ochi foarte frumoşi”, povestea Laurențiu Duță pentru Fanatik.

Citește și: Mihai Mitoșeru nu mai vorbește cu Noemi, fosta lui soție, dar ar mai da o șansă relației cu ea: „Cred că nu și-a refăcut viața”

Citește și: Vlad Gherman încă mai are pozele cu Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare, deși s-a însurat cu Oana Moșneagu: 'Pune-te în locul Oanei în primul rând. Nu are ce căuta…' / Nici fosta iubită nu le-a șters

Citește și: Victoria Răileanu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. În ce mod inedit a făcut anunțul: „Am ținut pentru noi până acum și…'

Citește și:Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc la divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Ea este cea mai în măsură să povestească despre derapajele soțului meu”

Cu cine s-a consultat Laurențiu Duță atunci când a ales-o pe Ianula

Solistul i-a cerut părerea și surorii lui, care o cunoștea pe Ianula și o considera o fată foarte frumoasă. Aceasta l-a sprijinit pe Laurențiu în alegerea lui.

„Ţin minte că am întrebat-o atunci şi pe sora mea, care era destul de pretenţioasă în materie de fete. Când i-am zis de Ianula, culmea se cunoşteau, mi-a zis că este cea mai frumoasă fată din Năvodari, iar asta mi-a dat curaj.

Şi uite aşa, i-am cerut prietenia pe 2 septembrie 1993, i-am semnat un disc mic de vinil pe care l-a păstrat până astăzi. Pe el scria „Cu simpatie, de la Laurenţiu Duţă pentru Ianula'. Şi de atunci am rămas împreună. Suntem împreună de când eu aveam 17 ani, iar ea avea aproape 15 ani', mai spune el.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton