Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber: "Am lucrat în restaurante cu stele Michelin"

 Dumitrache Laura
.

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber. Laurențiu Neamțu a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite. Bucătarul, în vârstă de 35 de ani, are o experiență culinară impresionantă. Laurențiu Neamțu a lucrat la restaurante de lux din New York și a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber. Laurențiu Neamțu i-a impresionat pe cei trei jurați de la Chefi la cuțite cu o rețetă deosebită.Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au dat seama că Laurențiu Neamțu este un bucătar experimentat și i-a surprins cu povestea lui de viață.

laurentiu neamtulaurentiu neamtu

Laurențiu Neamțu a gătit o rețetă de mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate și învelit în prosciutto. Concurentul de la Chefi la cuțite are o experiență impresionantă în bucătărie, lucrând în cele mai luxoase restaurante din New York.

Citește și: Ruby s-a afișat complet nemachiată într-un clip, pe TikTok. Reacția fanilor: „Semeni cu soția lui Puya'

Citește și:Florin Salam, după ce a fost umilit și alungat de la o nuntă din cauza vocii răgușite: 'Tot numărul 1 sunt. Nu mai puteți de invidie'

Citește și:Dinu Maxer a fost surprins cu o domnișoară, în club, după divorț. Artistul se bucură de viața de burlac

Citește și:„Nimic”. Așa a răspuns Gabriela Cristea la întrebarea „Ce ai simțit când ai aflat că a murit Marcel Toader?” :”E dureros să constați că…”

Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber

În ediția cu numărul 12 al emisiunii Chefi la cuțite, jurații au avut parte de o surpriză. Laurențiu Neamțu i-a impresionat pe chefi cu preparatul lui special și i-a încântat cu povestea lui de viață. Concurentul de la Chefi la cuțite a primit cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu.

Laurențiu Neamțu le-a povestit juraților că în perioada în care a lucrat în Statele Unite ale Americii a lucrat la un restaurant de lux, unde veneau multe vedete internaționale. Mai mult, concurentul a declarat că i-a gătit lui Celine Dion și lui Justin Bieber.

Erau numai vedete, Celine Dion, Justin Bieber a fost acolo la nunți, la nunta lui Michael Jordan. Multe celebrități se plimbă pe acolo, milionari. Am lucrat și în restaurant cu stele Michelin, am făcut stagii la 2 și la 3 stele Michelin.', a spus concurentul.

Laurențiu Neamțu s-a întors în România

Laurențiu Neamțu s-a întors în țară, după ani de zile în care a lucrat în străinătate ca bucătar. Acesta a aflat că va deveni tată și a decis să se întoarcă în țară.

„În Anglia am lucrat la Joel Robuchon. Era o bucătărie minuțioasă, cea mai minuțioasă pe care am făcut-o. Câștigam bine, undeva la 17 lire în 2019, pe lună făceam cam 1800-1900 de lire. Am plecat ca să vin în România, soția mea era însărcinată și a născut aici. Voiam să stau și acasă lângă părinții mei', a mai spus Laurențiu Neamțu.

Concurentul a primit trei cuțite din partea chefilor, dar înainte să plece din platou, Florin Dumitrescu i-a oferit cuțitul de aur. Visam doar la momentul ăsta, să mi se ofere cuțitul de aur. Sper să am șansa să gătesc preparate cât mai plăcute pentru ei, cu un gust foarte bun', a spus Laurențiu. 

Florin Dumitrescu, fascinat de povestea de viață a lui Laurențiu Neamțu

Laurențiu Neamțu a reușit să-l surprindă pe Florin Dumitrescu. Cheful i-a oferit concurentului cuțitul de aur și a recunoscut că îl urmărea pe rețelele de socializare în urmă cu mulți ani. „Felicitări, adu-ți aminte toate minuturile pe care le-ai învățat de făcut la country club, la Robuchon și la toate astea, să putem să câștigăm și noi sezonul ăsta', i-a zis Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au declarat și ei impresionați de talentul culinar al lui Laurențiu Neamțu.

Pare că e un cuțit de aur puternic', a confirmat Sorin Bontea. Eu cred că e cel mai bun cuțit de aur de până acum. Ca experiență e top!', a mai spus și Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton