Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: ”M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure. Te faci de râs în fața țării...”. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții

 Calin Maria Bianca
.

Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan. Știm cu toții faptul că procesul de divorț dintre Anamaria Prodan încă continuă, chiar dacă au trecut trei ani de când au depus actele. Deși părea că lucrurile s-au liniștit totuși, el având familia sa cu Corina Caciuc, iar ea o viață fericită alături de copii și Ronald Gavril, se pare că s-au încins din nou spiritele. Iată cum au ajuns să fie protagoniștii unui scandal în plină stradă de data aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns din nou la „cuțite„, asta după ce antrenorul a mers să ia schijetul pe care-l aveau. Bunul familiei se afla la reparat, după ce chiar impresara l-a dus să-l repare, moment în care încă soțul ei venit să-l ia și i-a adus o serie de acuzații, precum că l-a vândut și vrea să-l recupereze. Asta nu este tot însă!

anamaria-prodananamaria-prodan

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute'/ Antrenorul neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț

Citește și: Anamaria Prodan și Ronald Gavril, vacanță în Italia cu senatorul Antonio Razi, prietenul regretatului Silvio Berlusconi. La ce eveniment a fost premiată impresara și ce personalități au mai fost acolo / EXCLUSIV

Citește și: Sharon Stone, imagini de colecție cu cei trei fii ai săi, adoptați după 9 sarcini pierdute. Roan, băiatul ei cel mare, a împlinit 24 de ani

Citește și: Maya, fiica Antoniei, spectacol inedit pe scenă, alături de trupa de dans. Artista a filmat-o și i-a adus un buchet uriaș de flori: „Atât de mândră'

Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf nu s-a dus de unul singur pentru a rezolva aceste lucruri, ci a ales să acționeze pe cale legală, motiv pentru care a mers însoțit de Poliție. Anamaria Prodan s-a trezit cu Poliția în fața ei, dar și cu tatăl copilului ei, fiind acuzată că i-ar fi furat un skijet lui Laurențiu Reghecampf. Impresara nu s-a putut abține și a filmat întregul moment pe l-a postat pe rețelele de socializare, iar apoi l-a șters. Totuși, prima ei reacții și primele declarații au fost făcute în fața tuturor, moment în care ea susține că a dus skijetul la reparat, iar acesta este un bun comun, pentru că încă este căsătorită cu antrenorul.

„Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici și domnul Reghecampf … uitați cu ce se ocupă. Skijet-ul copilului lui care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf. Sesizare făcută la poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva …(…)

Domnul Reghecampf pune poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce. Deci cam despre asta este vorba. (…) Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege. Este skijet-ul adus de mine la reparat, iar domnul Reghecampf a venit doar să-l ia și să-l vândă și pe ăsta că are nevoie de foarte mulți bani. (…) Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură. Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum. (…) M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva.(…) Am aflat acum că a venit să ia skijet-ul și că l-a declarat furat. Eu am spus la televizor că sunt în proprietatea familiei.”, spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani?„

Discuția dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a continuat, astfel că cei doi au ajuns să se certe pe skijet. Din vorbă în vorbă, impresara nu a putut să nu-l atace și să-i spună că nu și-a mai văzut copilul de trei ani, însă a venit să-i ia skijetul. În continuare, el susținea că nu fură nimic, așa cum îl acuza încă soția lui, ci explica că, de fapt, vrea doar să recupereze ceea ce ea a vândut la rândul ei.

„Anamaria Prodan: Eu l-am adus, eu îl iau! Trage mașina, te rog frumos, și leagă-l de mașină să îl iau acasă.
Laurențiu Reghecampf: Nu există așa ceva!
Anamaria Prodan: Aoleu! Este bunul copilului meu!
Laurențiu Reghecampf: Nu este bunul nimănui!
Anamaria Prodan: Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să își vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?
Laurențiu Reghecampf: Am venit să recuperez ce ai vândut tu.
Anamaria Prodan: Eu nu am vândut nimic. (…) Reghecampf, te faci de râs în fața țării, tu realizezi?! (…) Uite-te puțin la tine ce ai ajuns, cu Gabi Oprea care te-a făcut turnător toată viața. Te-a făcut zob din toate punctele de vedere. (…)
Eu sunt chemată de acasă pentru skijet-ul meu, al copiilor mei, care este la reparat, și pe care imediat a venit să îl sustragă și pe acesta. Dacă voi puteți să credeți așa ceva!”, a spus Anamaria Prodan.

Avocata Beatrice Comăniceanu: „Are voie sunt bunuri comune„

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pe skijetul copilului pe care-l au împreună a adus numeroase reacții. Inclusiv avocata Beatrice Comărniceanu a explicat situația dintre cei doi și a precizat că atât Regehcampf, cât și Anamaria Prodan au voie să se folosească de bunurile comunce, fiind încă soț și soție fiindcă nu s-a terminat divorțul și nici partajul.

„Partajul este separat de acțiunea de divorț. Durează și mai mult. Are voie, sunt bunuri comune, atât timp cât nu s-a pronunțat partajul, când se împart bunuri, cine pe cine despăgubește. Automat că cine rămâne cu proprietatea, îl despăgubește pe celălalt, trebuie să plătească. o sumă. Au voie să le și înstrăineze, că sunt în acte împreună. Absolut, se pierde acel bun (nr. dacă unul dintre bunuri este distrus). Chiar dacă îl distruge și intră la partaj și trebuie despăgubit. Intră la valoarea distrugerii. Acum dacă e skijet-ul respectiv, dacă se strică, achiți pe celălalt. Scade valoarea de circulație. Dacă ai avut ghinionul și l-au stricat, dacă sunteți soț și soție e vorba de despăgubire. Ei cred că iar s-au supărat. Cred că altceva este acum. Din punct de vedere legal nu are cum să fie skijet-ul minorului. Tot mama semnează actele. Ce a deranjat-o pe ea.. dacă îl cumpără așa să se dea copilul. Poate se duc să se plimbe, să aibă o viață liniștită.

La proprietățile pe care le au care intră la partaj vor avea niște sume mari de plătit pentru taxele de timbru. Ei așa ar trebui să se gândească, dar știu mai bine. Eu nu cred că avea ceva de făcut. Poate voia să se plimbe', a povestit Beatrice Comărniceanu.

Reacția oficială a Poliției

„La data de de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat. În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la fața locului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru desfășurarea activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La fața locului s-a prezentat și o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susținut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluționarea partajului.

Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat și femeia care a sosit la fața locului.”, au transmis oamenii legii.

Sursă foto: Instagram / Tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton