De ce Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită fără iubita lui, însărcinată a doua oară: "A fost deranjată și nu i-a convenit situația, dar..."

 Dumitrache Laura
.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Anamaria Prodan după 14 ani de mariaj, iar în prezent și-a refăcut viața cu Corina Caciuc, însărcinată cu cel de-al doilea copil. Antrenorul de fotbal a plecat să antreneze echipa Al Tae din Arabia Saudită, fără iubita lui. Un apropiat al cuplului a dezvăluit motivul pentru care Corina Caciuc nu l-a însoțit pe Reghe în Arabia Saudită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a pus capăt căsniciei cu Anamaria Prodan și formeză un cuplu Corina Caciuc, mai tânăr cu 17 ani decât el. Recent,tânăra a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, la mai bine de un an de când l-a adus pe lume pe Liam. Reghe mai are doi fii din căsniciile anterioare.

reghecampf si corinareghecampf si corina

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al echipei Al Tae din Arabia Saudită. Recent, antrenorul de fotbal a plecat în Orientul Mijlociu singur, fără iubita lui, însărcinată a doua oară. În momentul în care Reghe și Corina Caciuc s-au cunoscutm fostul fotbalist încă mai era căsătorit cu Anamaria Prodan.

Citește și: Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată a doua oară: „Vă iubesc”

Citește și:Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui: „Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!” / Corina Caciuc e însărcinată a doua oară

Citește și:Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Prima Doamnă a României a purtat o curea de peste 800 de euro

Citește și:Ce l-a întrebat Dana Roba pe Daniel Balaciu, soțul care a bătut-o cu ciocanul, când s-au văzut față în față: „A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța”

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită, fără iubita lui, însărcinată a doua oară

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit vreme de 14 ani cu Anamaria Prodan, iar împreună au un fiu, pe Laurentiu Reghecampf Jr. Anul trecut, antrenorul de fotbal a decis să se despartă de impresară și s-a mutat împreună cu iubita lui, Corina Caciuc. Tot anul trecut, Reghe și iubita lui au devenit părinții unui băiețel minunat, iar în urmă cu câteva zile, Corina a anunțat că este însărcinată a doua oară. Reghecampf mai are doi copii, din căsniciile anterioare.

Laurentiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită pentru a antrena echipa Al Tae, însă fără iubita lui, Corina Caciuc. Surse apropiate celor doi a declarat că Laurentiu nu poate locui cu iubita lui in Arabia Saudită, deoarece nu sunt căsătoriți. Divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan nu s-a pronuntat, motiv pentru care antrenorul nu se poate căsători cu iubita lui.

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare. Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș. Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorită cu el', au declarat surse apropiate cuplului, pentru Click!


Laurențiu Reghecampf: „Am băgat divorțul cu o lună înainte să rămână gravidă Corina”

Laurentiu Reghecampf a vorbit în urmă cu ceva timp despre divorțul de Anamaria Prodan. Antrenorul de fotbal a declarat că neînțelegerile dintre ei doi au început să apară cu mult timp înainte să o cunoască pe Corina. De asemenea, Reghe a spus că a intentat divorțul de Anamaria Prodan înainte ca iubita lui să rămână însărcinată.„Eu cred că am băgat divorțul cu o lună sau două înainte să rămână gravidă Corina. Nu a avut nicio legătură divorțul cu faptul că a rămas gravidă. Nu', a declarat Laurențiu Reghecampf în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

De asemenea,Reghe a vorbit și despre o posibilă căsătorie cu Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal a mărturisit că momentan, acest lucru nu este important pentru el, ci copiii lui. „Urmează, vedem. În momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam. Important e să îmi termin divorțul. Important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina'.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer și au împreună un fiu, pe Luca. Antrenorul de fotbal a divorțat de soția sa pentru a se căsători cu Anamaria Prodan, alături de care are un fiu. Despre actuala lui iubită, Laurentiu Reghecampf a spus că l-a susținut întotdeauna și nu i-a cerut să divorțeze de fosta soție.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton