Laurențiu Reghecampf, primul pictorial alături de iubita lui: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit”

 Martin Lorena
.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciun au făcut primul pictorial împreună! În ultima perioadă, Laurențiu Reghecampf a ocupat primele pagini ale ziarelor, după ce s-a aflat că are o relație cu Corina Caciuc. Dacă la început au fost discreți cu aparițiile publice, acum cei doi au făcut un pictorial de Crăciun împreună! Iată cum a pozat cuplul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află de câteva săptămâni în plin divorț. Aceștia au pus punct căsniciei. Dacă la început au fost discreți în ceea ce privește apartițiile publice, acum Reghe și Corina Caciuc nu se mai ascund. Cei doi au făcut un pictorial special de Crăciun împreună, iar pozele pot fi văzute AICI.

Laurentiu-Reghecampf-2Laurentiu-Reghecampf-2

Antrenorul pare să își fi găsit marea dragoste în brațele Corinei. Aceștia și-au spus cuvinte dulci și au pozat precum doi îndrăgostiți!

Citește și: Dramele care i-au marcat viața lui Laurențiu Reghecampf.Și-a pierdut tatăl și fiica, iar mama lui e bolnavă: „A fost un șoc'

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.Când va naște partenera antrenorului

Citește și: Gina Pistol împlinește 41 de ani!Ce mesaj i-a transmis Smiley și cum își petrece ziua de naștere

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles în plin divorț de Reghe:„De dragoste poți da, când ură ai căpătat'

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au făcut primul pictorial de Crăciun împreună

Laurențiu Reghecampf pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată de actuala sa parteneră de viață, Corina Caciuc. Antrenorul de la Craiova pare să fi uitat de toate problemele și s-a afișat alături de tânără într-un mod cu totul inedit. Aceștia au făcut un pictorial de Crăciun împreună (pozele pot fi văzute AICI) pe parcursul căruia și-au spus multe cuvinte dulci. Cei doi s-au fotografiat într-un atelier de haine, în același loc în care Anamaria Prodan s-a fotografiat de mai multe ori.

„Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense', a spus partenera lui Reghe pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, și Laurențiu a vorbit pentru prima dată public despre sentimentele pe care le are pentru femeia care urmează să devină mama copilului său. Se pare că se simte extrem de iubit în prezența tinerei.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește', a spus el pentru sursa citată.

„O voi proteja pe Corina'

La ședința foto organizată de antrenor, cei doi și-au spus multe cuvinte dulci. Corina a fost surprinsă spunându-i lui Reghe cât de frumos este. Ba mai mult decât atât, ținutele pe care cei doi le-au purtat au fost de o calitate superioară. Iubita antrenorului a ales să poarte un costum de un alb imaculat, care i-a scos trăsăturile în evidență. Nici Laurențiu Reghecampf nu s-a lăsat mai prejos, fiind îmbrăcat la patru ace.

Acesta a declarat că o va proteja pe iubita sa, indiferent de situație.

„O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia', declară Laurențiu Reghecampf.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton