Laurențiu Reghecampf, declarații în premieră despre scandalul cu Anamaria Prodan: "N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald și stai cu el. Stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!"

 Dumba Gabriela
.

Laurențiu Reghecampf a clarificat anumite aspecte legate de divorțul încă nefinalizat de Anamaria Prodan și scandalul recent care a izbucnit între ei, legat de unele bunuri comune care au dispărut din proprietatea impresarei, în valoare de 500.000 de euro. Laurențiu Reghecampf le-a declarat furate, timp în care Anamaria Prodan susține că el le-a vândut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Invitat în podcastul lui Ameri Nasrin, Laurențiu Reghecampf a vorbit atât despre neînțelegerile cu Anamaria Prodan, cât și despre relația cu actuala lui iubită, Corina, care i-a dăruit doi copii. Antrenorul recunoaște că toate neînțelegerile apărute în spațiul public, legate de el și femeia care îi este încă soție, o fac pe Corina să clacheze, indiferent cât de puternică este în general.

anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf-3-1anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf-3-1

Laurențiu Reghecampf explică de ce nu îi plătește Anamariei Prodan utilitățile

Laurențiu Reghecampf a declarat în câteva rânduri că Anamaria Prodan amână în mod intenționat divorțul și are senzația că îl ține cu forța în căsnicia cu ea. În podcastul lui Ameri Nasrin, antrenorul a vorbit și despre acuzațiile soției sale, legate de refuzul său de a plăti utilitățile casei în care locuiește cu fiul lor, Laurențiu junior.

Reghe susține că nu poate plăti cheltuielile unei case în care Anamaria Prodan locuiește cu actualul iubit, Ronald Gavril.

„N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”, a declarat Reghecampf în podcast.

Antrenorul a mai abordat și alte teme de discuție, printre care bunurile declarate furate, menționând că „o barcă este ca o mașină”, dar și divorțul de Anamaria Prodan, susținând că acesta este impedimentul în calea relației sale cu fiul lor, Laurențiu junior „Bebe”.

„Îmi doresc și maine să se termine divorțul și fiecare dintre noi să meargă liniștit pe drumul lui. De ce? Pentru că atunci ambii am avea posibilitatea să ne ocupăm de Bebe, în mod direct și necontrolat. Mie nu-mi convine să o sun pe Anamaria să-i cer voie.”, a mai declarat Reghe.

Citește și: Andreea Sandu, fina Anamariei Prodan, a suferit de depresie, după divorț: ‘Am avut o perioadă, încă de dinainte de Paște și până acum, de cădere psihică. Anul ăsta îmi doresc să devin mamă’/ EXCLUSIV

Citește și: Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeto. Anamaria Prodan a răbufnit: „Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. I-am zis să vină la copil și…’ / Ce spune despre partaj

Citește și: Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui: „Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs…’. Ce acuzații îi aduce după ce s-a prezentat cu Poliția la domiciliul ei

Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui

Anamaria Prodan spune că nu și-a dorit să ajungă într-un nou conflict cu Laurențiu Reghecampf. După ce el a reclamat că s-au furat bunurile familiei, impresara s-a trezit cu Poliția la domiciliu. Ea crede că problema s-ar fi rezolvat mai simplu dacă fostul soț ar fi contactat-o înainte.

Potrivit spuselor ei, nici fiul lor, Bebeto, nu și-a putut convinge tatăl să renunțe la acest scandal. Se pare că bunurile nu i-ar aparține, de fapt, lui Laurențiu Reghecampf, ci fiului lor.

„Dacă ar fi fost după mine, nu exista așa ceva (n.r. scandalul din ultima perioadă cu Laurențiu Reghecampf). Am făcut-o (n.r. o înțelegere), numai că s-a sucit suceala, vorba aia. Au sunat și eram acasă și m-au sunat să vin repede că vor să ia skijet, barcă, tot ce căutau, de asta am și filmat pentru că lumea spune că: „Uite-o și pe nebuna aia, că vrea să îi facă rău, că vrea ea tot, că îl face de râs’. Nu, hai să terminăm, nu putem să ne înțelegem ca oamenii.

Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs, nu aveam ce să facem mai mult, nu am ce să fac mai mult. Nici nu este pe numele lui, deci rușine mai mare, se uitau polițiștii ca la circ. Bineînțeles că nu este (…) Dăm pe la poliție că cineva ne-a furat bunurile, dar nu poți să suni acasă să vezi dacă suntem bunurile, unde sunt bunurile, nu poți să te uiți?’, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Anamaria Prodan își menține acuzația că fostul soț i-a vândut jumătate din bunuri, fără ca ea să știe despre acest lucru. Odată încheiat partajul, impresara speră să-și recupereze banii de pe urma bunurilor vândute.

„Eu am fost fată bună și niciodată nu m-am gândit că poate să premediteze. Eu întotdeauna ce cumpăram puneam pe numele soțului meu, pentru că nu mă gândeam că cineva poate să premediteze așa ceva (…) Eu când am spus acum trei ani că va ajunge rău… astăzi cred că vedeți ce s-a întâmplat în toți acești trei ani, în fiecare zi, încet-încet degradare și uite-l acum fără loc de muncă și uite-l acum în ce situație este’, a mai spus impresara.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton