Laurențiu Reghecampf își dorește să devină și tată de fată: „Tot mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică de...”/ Antrenorul are patru băieți

 Matei Bianca
.

Laurențiu Reghecampf poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes în domeniul sportului. Antrenorul de fotbal se bucură de copiii lui, însă recent a mărturisit că își dorește să devină tată de fată. El are patru băieți: Bebeto, Luca, Liam și Landon Abram, iar acum vrea o fetiță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Laurențiu Reghecampf își dorește să devină tată de fată. Antrenorul de fotbal are patru băieți din trei căsnicii diferite: Bebeto, Luca, Liam și Landon Abram. El se mândrește cu copiii lui, iar acum vrea și o fată cu partenera lui de viață, Corina Caciuc.

laurentiu-reghecampf-corina-caciuc2laurentiu-reghecampf-corina-caciuc2

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu vrea să mai audă de Anamaria Prodan, după 3 ani de scandaluri: „Pentru mine, e un om mort. Nu mă interesează…'

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu discută cu băieții ei despre fete și relații intime: „Mi-a povestit că s-a și sărutat cu o fată. E pe drumul cel bun'

Citește și: Mesajul transmis de Oana Ciocan după ce Jador a spus că încă o iubește: „Cel mai scump lucru de pe lume e încrederea. Oamenii ieftini nu și-o permit'

Laurențiu Reghecampf își dorește să devină tată de fată

Laurențiu Reghecampf își dorește să devină tată de fetiță. În cadrul unui interviu recent, celebrul antrenor de fotbal a mărturisit că vrea să aibă o fată, însă îi e teamă de acest lucru, iar din acest motiv are doar băieți.

„Tot mă gândesc la o fetiță. Mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică de chestia asta, fac numai băieți', a spus antrenorul de fotbal în podcast-ul „iAM Ștucan'.

Fiica antrenorului de fotbal cu Mariana Pfeiffer, Analis Cristina, a murit când era bebeluș

Fiica antrenorului de fotbal cu Mariana Pfeiffer, Analis Cristina, a murit când era doar un bebeluș. Micuța s-a stins din viață la un an și o lună, deoarece suferea de tetralogia fallot, o malformație congenitală a inimii. La acea vreme, Laurențiu Reghecampf a suferit foarte mult.

„Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că era familia, fosta soție, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, trebuia să gândesc pozitiv. Eu cred că am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în inima și sufletul meu a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem deja cu Analis', declara el atunci, în podcast-ul „misto by Bursucu'.

Laurențiu Reghecampf are patru băieți

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, dar cei doi s-au separat în anul 2007. Din această căsnicie au avut o fetiță, care a decedat la un an, și un băiat, pe Luca Reghecampf, care în prezent are vârsta de 23 de ani.

După divorțul de Mariana Pfeiffer, el s-a căsătorit cu Anamaria Prodan, cu care a fost împreună timp de 15 ani. Împreună au avut un fiu, pe Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut ca Bebeto. Divorțul lor a fost unul agitat, iar și în prezent există tensiuni între ei.

Antrenorul de fotbal are acum o relație frumoasă cu Corina Caciuc, alături de care are doi băieți, pe Liam și pe Landon Abram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton