Laurențiu Reghecampf, marcat de perioada petrecută în Germania, departe de casă: „Nu mi-a fost prea ușor la început. Mi-a fost greu cu felul de viață, cu seriozitatea. Plus că aveam..."

 Tudorache Simona
.

Laurențiu Reghecampf nu poate uita perioada petrecută în Germania. Sportivul a făcut fotbal din copilărie și a jucat la FCM Târgoviște, apoi a început să devină tot mai bun în domeniul lui. La un moment dat, Laurențiu Reghecampf a prins un contract în Germania.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

A rămas pentru cinci ani, dar momentele petrecute acolo sunt greu de povestit în cuvinte. Laurențiu Reghecampf a trebuit să se adapteze la stilul de viață din Germania, să se obișnuiască în primul rând cu limba, iar mai apoi cu antrenamentele dure.

anamaria-prodan-67-1anamaria-prodan-67-1

Cum a fost viața lui Laurențiu Reghecampf în Germania

Laurențiu Reghecampf a stat mult printre străini, dar momentul în care a ajuns în Germania a fost o piatră de încercare pentru el.

„Nu mi-a fost greu să stau printre străini, pentru că de mic sunt obișnuit cu lucrul ăsta. Mi-a fost greu puțin cu limba la început. Știam un pic, dar nu știam foarte bine. Mi-a fost greu cu felul de viață, cu seriozitatea.

O parte din Germania de Est era atunci în schimbul ăla, când s-a schimbat din mărci în euro. Și acum există diferența asta foarte mare dintre este și vest. Și ca stil de viață, ca mentalitate, când treci în partea de vest e mult mai bine. Nu mi-a fost prea ușor la început. Plus că aveam un antrenor care pentru prima dată în viața mea am simțit că mă va omorî la antrenamente. Antrenamente foarte tari, de multe ori până la epuizare, cu care m-am obișnuit. Mie mi-a plăcut foarte mult perioada din Germania', a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Bursucu.

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ciuhulescu e mândră de fiica ei. Ana a obținut permisul de conducere la 16 ani: 'La categoria B1 și pot conduce mașini destinate vârstei lor…' Cum se descurcă adolescenta, la volan/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Mihaela Geoană despre posibilitatea de a ajunge Prima Doamnă a României: „Eu o să fiu tot cea care sunt indiferent de decizia lui, cred că poți să fii tu însuți în orice poziție'

Citește și: Cum se înțelege Corina Dănilă cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani: „Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Față de mine, ea este mult mai…'. Ce spune actrița bărbații din viața ei, cu care a avut o relație / EXCLUSIV

Laurențiu Reghecampf a anunțat că urmează să se căsătorească cu Corina Caciuc după încheierea divorțului de Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt despărțiți de mai bine de doi ani, însă în acte sunt încă căsătoriți. Procesul de divorț este în desfășurare, iar foștii parteneri au fost implicați în mai multe scandaluri. Nu demult, antrenorul a făcut plângere penală după ce i-ar fi dispărut bunuri în valoare de peste jumătate de milion de euro.

„Nu ne gândim la un următor pas. Urmează căsătorie, dar trebuie să termin cu divorțul. Nu este neapărat un target. Targetul l-am depășit. Eu cred că orice femeie care nu a îmbrăcat rochia de mireasă își dorește acest lucru, chiar dacă spune că nu vrea. Orice femeie în sufletul ei își dorește acest lucru. Ne simțim bine. Chiar i-am spus Corinei că îi voi face o surpriză la un moment dat, dar când va veni momentul. Nu vreau să ofer mai multe detalii despre acest subiect’, a explicat antrenorul în cadrul podcast-ului Ameritat cu Ameri Nasrin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton