Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre pierderea fiicei sale: "Avea o problemă la inimioară şi a trebuit să o operăm"

 Oana Pantazi
.

Laurențiu Reghecampf, care este pe cale să devină din nou tată în curând, a făcut recent mărturisiri dureroase despre tragicul moment în care și-a pierdut fetița din prima căsătorie, care s-a stins în urma unei boli necruțătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a vorbit recent despre perioada în care și-a pierdut fetița din prima căsătorie. În viața lui s-au produs multe schimbări în ultima vreme: antrenorul este în plin divorț de Anamaria Prodan și urmează să devină din nou tată, așadar a rememorat în podcastul lui Cătălin Măruță și momentele bune, dar și cele triste ale vieții sale – printre ele, cel în care și-a pierdut primul copil.

Laurentiu-reghecampf-fetita-3Laurentiu-reghecampf-fetita-3

Laurențiu Reghecampf, mărturisiri dureroase despre pierderea fiicei sale. A murit la un an și două luni

Laurențiu Reghecampf este cunoscut la nivelul întregii țări, însă puțini știu care sunt dramele care i-au marcat viața. De-a lungul existenței sale, antrenorul echipei Universitatea Craiova a trecut prin clipe cumplite, de neimaginat. A suferit două pierderi uriașe, cea a tatălui său și cea a fiicei sale din prima căsătorie.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primul pictorial alături de iubita lui: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit'

Citește și: Dramele care i-au marcat viața lui Laurențiu Reghecampf.Și-a pierdut tatăl și fiica, iar mama lui e bolnavă: „A fost un șoc’

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului.Când va naște partenera antrenorului

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles în plin divorț de Reghe:„De dragoste poți da, când ură ai căpătat’

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a vorbit, printre altele, despre drama care i-a marcat cel mai mult existența – și-a pierdut fetița, care a încetat din viață din cauza unei boli cumplite. Micuța, primul lui copil, a murit la numai un an și două luni, iar antrenorul, care pe vremea aceea activa ca fotbalist la Steaua, a depășit foarte greu momentul.

'Un moment dificil. A fost primul copil pe care îl aveam cu Mariana. Avea o problemă la inimioară și a trebuit să o operăm. Atunci jucam la Steaua.

Doctorul ne-a spus că operația a reuşit. A trebuit să o ţină deschisă 24 de ore, aşa erau lucrurile în perioada respectivă şi, din păcatet, nu a reuşit. Aşa am pierdut-o. După 5 ani de zile, a venit Luca. A fost o perioadă grea, dar apoi am semnat în Germania şi ea a venit cu mine', a povestit Laurențiu Reghecampf.

Va fi tată de băiat

Antrenorul echipei Universitatea Craiova a reușit să depășească momentele grele din viața sa – pierderii fiicei sale i-au urmat moartea tatălui său, dar și afecțiunea mamei sale, care este bolnavă de cancer -, iar acum așteaptă cu nerăbdare ca iubita lui, Corina Caciuc, să-l aducă pe lume pe fiul lor.

'Sunt şi relaxat şi asumat. Şi fericit. Mi-am găsit liniştea. Este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. Nu a ţinut cont că sunt Reghecampf. Nu a avut nicio problemă să îşi ia o plasă să plece. Nu îmi cere nici în această secundă divorţul', a spus Reghecampf.

Chiar dacă situația dintre el și anamaria Prodan este departe de a fi una relaxată în prezent, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că îi dorește viitoarei foste sale soții să aibă parte în viitor de o relație la fel de frumoasă.

'O iubesc (n.r. Corina), o să avem un băiat împreună, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă pentru mine. Mi-ar plăcea ca acelaşi lucru să i se întâmple şi Anamariei', a mai declarat Reghe la Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton