Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tată iar: "Atât Corina, cât și Liam pot..." / Antrenorul a plecat iar în Arabia Saudită

 Radulescu Ruxandra
.

Laurențiu Reghecampf, după ce s-a spus că a preferat să plece în Arabia Saudită, fără iubita Corina Caciuc, însărcinată a doua oară. Laurențiu Reghecampf a fost nevoit să se întoarcă în Arabia Saudită, pentru a fi antrenor la echipa Al-Tai. Ulterior, s-a speculat că Reghe a preferat să-i lase în România pe Corina Caciuc, însărcinată a doua oară, și pe fiul lor, Liam. Antrenorul dezminte aceste zvonuri și spune cum stau lucrurile de fapt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a revenit în Arabia Saudită, pentru o nouă provocare profesională. Acesta va fi antrenorul echipei Al-Tai. Reghe a părăsit România fără iubita lui Corina Caciuc, însărcinată a doua oară, și fiul lor, Liam Simeon, fapt care a generat zvonuri despre eventuale neînțelegeri între parteneri. Antrenorul a clarificat situația, menționând că iubita lui, Corina Caciuc, și fiul lor vor veni și ei în Arabia Saudită.

d43b978a-e2c2-452a-b15b-d0da9ed02275d43b978a-e2c2-452a-b15b-d0da9ed02275

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce s-a aflat că va deveni tată iar

Laurențiu Reghecampf se declară un bărbat cu adevărat împlinit, și, în ciuda speculațiilor, a menționat că iubita lui, Corina, nu a întâmpinat nicio problemă cu viza. Antrenorul a subliniat că atât partenera lui, cât și fiul lor, Liam Simeon, pot merge oricând în vizită în Arabia Saudită.

Citește și: Reacția lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a anunțat că este însărcinată a doua oară: „Vă iubesc'

Citește și:Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui: „Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!' / Corina Caciuc e însărcinată a doua oară

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită: „El a spus că nu mai vrea să audă despre mine, lucru care pe mine mă…'

Citește și: Chefi la cuțite 26 septembrie – Jurații și-au ales echipele. Ce concurenți au trecut de bootcamp

Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!', a declarat Laurențiu Reghecampf în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf ar fi plecat în Arabia Saudită, fără Corina Caciuc, însărcinată a doua oară

Laurentiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită pentru a antrena echipa Al Tae, însă fără iubita lui, Corina Caciuc. Surse apropiate celor doi a declarat că Laurentiu nu poate locui cu iubita lui in Arabia Saudită, deoarece nu sunt căsătoriți. Divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan nu s-a pronuntat, motiv pentru care antrenorul nu se poate căsători cu iubita lui.

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare. Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș. Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorită cu el’, au declarat surse apropiate cuplului, pentru Click!

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a divorțat de Anamaria Proda, după un mariaj de 14 ani, timp în care impresara a dat naștere unui fiu, Laurențiu Jr. După despărțirea cu scandal de Anamaria Prodan, Reghe și-a găsit liniștea în brațele actualei partenere, Corina Caciuc. Anul trecut, Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinții unui băiețel superb, Liam Simeon.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea. Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!', a spus Laurențiu Reghecampf.

FOTO: INstagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton