Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul celui de-al doilea copil: "Te iubesc!"

 Oana Pantazi
.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au anunțat recent că vor deveni părinți pentru a doua oară, iar azi au anunțat și sexul celui de-al doilea copil. La aproape doi ani după ce Corina l-a adus pe lume pe Liam, fiul lor, Laurențiu Reghecampf urmează să mai aibă un moștenitor. Antrenorul de fotbal mai are doi băieți, Luca și Laurențiu Reghecampf Jr.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul celui de-al doilea copil al lor și sunt în culmea fericirii. Antrenorul a ținut morțiș să împărtășească vestea cu nenumărații săi fani din social media, așa că azi a împărtășit cu ei minunata veste.

corina-caciuc-si-laurentiucorina-caciuc-si-laurentiu

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au aflat sexul celui de-al doilea copil

Laurențiu Reghecampf a divorțat de Anamaria Prodan și și-a refăcut viața cu iubita sa, Corina Caciuc. Cei doi au devenit părinți anul trecut, iar acum, tânăra a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt discreți cu viața lor personală, dar momentele importante nu ezită să le împărtășească cu fanii. După ce, recent, au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, iată că a venit momentul să le spună fanilor și care este sexul bebelușului.

Citește și: Ce mesaj i-a trimis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui: „Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!' / Corina Caciuc e însărcinată a doua oară

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media:„Mi-au creat conturi fake!’

Reghe a postat pe contul său de socializare un tort inscritipționat cu mesajul 'Fetiță sau al 4-lea băiat?', însoțit de mesajul Te iubesc! pentru Corina. Faptul că pe tort erau și inimioare roz, dar și mult albastru i-a derutat pe fani.

Totuși, acestora nu le-a scăpat paharul care se afla alături și care conținea o bucată de tort a cărui cremă este albastră, semn că antrenorul va deveni pentru a treia oară tată de băiat.

Reghecampf a primit cel mai frumos dar de ziua lui

Pe 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf a împlinit 48 de ani, vârsta la care a primit de la iubita lui, Corina Caciuc, cel mai frumos dar – familia lor se va mări cu încă un copil.

Corina Caciuc i-a făcut o urare specială antrenorului de fotbal. Tânăra a postat o imagine cu un tort în care anunța că este însărcinată pentru a doua oară. Ulterior, Laurentiu Reghecampf a făcut un comentariu emoționant la postarea iubitei sale.

Reghe le-a transmis iubitei și fiului lor un mesaj emoționant – „Vă iubesc mult ‘.

Corina Caciuc are o relație frumoasă cu Laurentiu Reghecampf, în ciuda tuturor celor care le-au criticat relația. Iubita antrenorului de fotbal i-a făcut o urare acestuia cu ocazia zilei lui de naștere, și a postat o imagine cu fiul ei, și un tort alături de un mesaj special. Liam apare în poza, iar în fața lui se afla un tort pe care scria „1+1=4′. Printre hashtag-urile de la postare se află și cuvintele  „bigbrother’. „Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii!’, „Să înțeleg că mai vine un bebe? Felicitări!’, „Felicitări! Să vă bucurați mereu! E absolut minunat!’, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au scris internauții la postarea ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton