Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul. Antrenorul a apărut cu ochiul umflat la marele eveniment

 Dumitrache Laura
.

Laurențiu Reghecampf a avut parte de un eveniment importabt în urmă cu o zi. După scandalul agresiv pe care l-a avut cu Anamaria Prodan, încă soția lui, antrenorul de fotbal și-a creștinat fiul cel mic. Liam Simeon a fost botezat la o biserică din Capitală, iar părinții lui și invitații au avut parte de o petrecere pe cinste. Semnele scandalului cu impresara se văd încă pe fața lui Reghe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, l-a scurt timp după despărțirea de Anamaria Prodan. În urmă cu patru luni, tânăra a adus pe lume un băiețel, iar duminică, a a avut loc creștinarea lui. Liam Simeon a fost botezat, iar părinții săi au fost emoționați la marele eveniment. De asemenea, Reghe și Corina au făcut chiar și o poză de familie.

botez-reghebotez-reghe

Duminică, 25 septmebire 2022, va rămâne o zi importantă pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. Antrenorul de fotbal și-a creștinat fiul cel mic, pe Liam Simeon. Corina Caciuc și Reghe au fost îmbrăcați la patru ace cu zâmbetul pe buze. După ce și-au creștinat fiul, cei doi s-au îndrpetat spre restaurant, unde a urmat o petrecere de neuitat.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc:„Cea mai mare greșeală'

Citește și:Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.Liam a împlinit 4 luni

Citește și:Simona Pătruleasa, despre cel mai greu moment din căsnicie:”Multe cupluri se despart de la asta”

Citește și:Ileana Stana Ionescu și soțul ei nu și-au mai văzut fiul de trei ani. Unde locuiește Andrei Manuel:„De-abia așteptăm să-l îmbrățișăm'

Laurențiu Reghecampf, botez fastuos pentru fiul său, Liam Simeon

Laurențiu Reghemcapf și iubita sa, Corina Caciuc, și-au botezat fiul. Luca Simeon a fost creștinat duminică, 25 septembrie 2022, la o biserică din Capitală.Inițial, botezul era programat la o altă biserică, dar Reghe și Corina au schimbat în ultimul moment lăcașul de cult.

Cei doi au fost extrem de emoționați și fericiți, iar mereu au fost cu zâmbetul pe buze. Antrenorul de fotbal se pare că se simte împlinit alături de noua sa familie.

Pe rețelele de socializare, Reghe a postat numeroase imagini și clipuri video de la botezului micuțului Liam. Corina și Reghe au purtat ținute extravagante, care au atras imediat atenția invitaților. Fondatorul Monolit în România, Dragoș Dobrescu și soția sa au fost nașii lui Liam.

Laurențiu Reghecampf, cu ochiul vânăt la botezul fiului său

Chiar dacă duminică a și-a botezat fiul și a avut parte de un eveniment special, Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția la creștinarea lui Liam cu ochiul vânăt și buza spartă. Vineri, antrenorul și încă soția lui, Anamaria Prodan au fost implicați într-o altercație serioasă, în urma căreia Reghe s-a ales cu un ochi vânăt. În câteva imagini se poate observa că acesta are ochiul vânăt, chiar dacă a purtat ochelari la botezul fiului său.

Impresara și Reghecampf s-au prezentat la Poliția Snagov, vineri seara, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, polițiștii au emis două ordine provizorii de protecție și au deschis trei dosare penale.

Zeci de invitați la botezul lui Liam Simeon Reghecampf

Reghe și Corina Caciuc eu fost emoționanți la botezul fiului lor. Zeci de invitați și-au făcut apariția la petrecerea de botez a lui Liam, iar antrenorul a chemat artiști celebri pentru a întreține atmosfera. Potrivit cancan.ro, Costel Biju, Marius Mihalache  & Band, Robert Band și Fata cu Vioara au cântat la botezul lui Liam Simeon.

Corina și Reghe au dansat alături de invitații lor, iar antrenorul de fotbal nu a ezitat să își arate dragostea pentru iubita lui, pe care a sărutat-o pasional pe ringul de dans. Laurențiu Reghecamf Junior, fiul Anamariei Prodan și a lui Reghecampf nu a fost prezent la botezul fratelui său.

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecamp și Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf a pus capăt căsnicie cu Anamaria Prodan, împreună cu care are un copil, pe Laurențiu Reghecampf Junior. Deși lucrurile păreau să se fi calmat, cei doi s-au bătut în plină stradă, chiar în urmă cu două zile înainte de botezul fiului său cel mic. În prezent, Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în plin proces de divorț.

Cu toate acestea, antrenorul de fotbal pare că și-a găsit fericirea alături de Corina Caciuc, femeia care i-a dăruit cel de-al treilea băiat. În urmă cu câteva luni, în podcastul lui Cătălin Măruță, Reghe povestea cum a cunoscut-o pe actuala lui iubită. „Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere. Dar nu direct, doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura şi să o cunosc cu adevărat. S-a întâmplat în urmă cu un an, doi. Nici nu cred că este important şi nu cred că interesează pe nimeni exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simţi pentru persoana respectivă şi ce se întâmplă de acum în colo., a spus Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto: Instagram/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton