Laurențiu Reghecampf susține că Poliția nu i-a confirmat urmărirea penală inițiată de Anamaria Prodan, după ce l-a acuzat de violență în familie: „Mă voi îndrepta în Instanță. Trebuie să înceteze această hărțuire și...”

 Calin Maria Bianca
.

Laurențiu Reghecampf susține că Poliția nu i-a confirmat urmărirea penală inițiată de Anamaria Prodan, după ce l-a acuzat de violență în familie. Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să țină primele pagini ale ziarelor, mai ales că nimeni nu a trecut peste episodul violent dintre ei din anul 2022. Deși avocatul impresarei a spus pubic că antrenorul este urmărit penal pentru violență domestică, după ce s-a informat, Reghecampf neagă aceste lucruri!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a fost complet luat prin surprindere când a aflat de la avocatul fostei soții că este urmărit penal, după ce a depus plângere penală și a strâns numeroase dovezi care arată că a fost violent fizic în familie. Inițial a declarat că nu a fost informat oficial de acest lucru, dar și că el este victima în toată această poveste, însă acum s-a interesat și a făcut noi declarații despre această situație!

anamaria-prodan-laurentiu-reghecanpf-copii-bona-nuti-1-4anamaria-prodan-laurentiu-reghecanpf-copii-bona-nuti-1-4

Citește și: Laurențiu Reghecampf, urmărit penal după bătaia cu Anamaria Prodan, fiind acuzat de violență în familie. Impresara îi cere „daune materiale și morale” de 1 milion de euro

Citește și: Laurențiu Reghecampf, după ce a fost înștiințat că este urmărit penal pentru bătaia cu Anamaria Prodan din 2022: „În tot scandalul, victima sunt eu…' / Impresara cere daune de 1 milion de euro

Citește și: Jorge s-a împăcat cu Jador după Survivor All Stars: „A lăsat un mesaj, în care își cerea scuze pentru ce a spus despre mine. Dacă cineva mă atacă pe nedrept…”. În ce relații a rămas cu Zanni și cu Războinicii / EXCLUSIV

Citește și: Unde s-a mutat CRBL după ce a divorțat de soția lui, Elena: „Un pic de pauză”. Paparazzii l-au fotografiat în altă parte a orașului

Laurențiu Reghecampf susține că Poliția nu i-a confirmat urmărirea penală inițiată de Anamaria Prodan, după ce l-a acuzat de violență în familie

Laurențiu Reghecampf susține în continuare că nu a fost informat despre un astfel de lucru, dar și că a întrebat personal la Poliție, unde a primit un răspuns negativ privind începerea urmăririi penale. Antrenorul susține că toate aceste lucruri sunt doar denaturări ale celor întâmplate pentru a i se strica imaginea publică. De asemenea, a mărturisit că s-a săturat de această „hărțuire' și merge în Instanță pentru a rezolva lucrurile pe cale legală.

'Nu am fost înștiințat cu privire la o asemenea situație și, personal, am întrebat la Poliție dacă se confirmă începerea urmării penale. Răspunsul primit a fost negativ. Asemenea declarații nu fac decât să-mi creeze prejudicii și mă voi îndrepta în instanță„, a spus Laurențiu Reghecampf în exclusivitate pentru Cancan.

Laurențiu Reghecampf: „Urmărirea penală ar trebui să înceapă împotriva ei'

Laurențiu Reghecampf nu s-a oprit aici! După ce a spus clar că Poliția i-a negat că ar fi urmărit penal în acest moment, antrenorul a ținut să explice că nu doar Anamaria Prodan are certificat medico-legal după bătaia dintre ei, din septembrie 2022, ci și el. Ba mai mult, a declarat că și el are astfel de dovezi și inclusiv că a depus și el plângere penală la acel moment

M-am săturat de permanentele denaturări ale realității. Trebuie să înceteze această hărțuire. Domnul avocat Oleg Burlacu vorbește despre certificate medicale depuse la dosar, dar cred că se referă la certificatul de la INML pe care l-am depus eu și care atestă faptul că persoana pe care o reprezintă este autoarea infracțiunii de violență domestică. Atunci am formulat și eu plângere penală, însoțită de actele medicale doveditoare, și cred că, mai degrabă, urmărirea penală ar trebui să înceapă împotriva clientei lui!', a punctat Laurențiu Reghecampf.

Ce a spus avocatul Anamariei Prodan despre urmărirea penală a antrenorului

Deși Laurențiu Reghecampf susține că nu a fost informat în mod oficial despre începerea urmăririi penale, la inițiativa fostei sale soții, dar și că Poliția i-a infirmat acest lucru, avocatul Anamariei Prodan explică că sunt numeroase probe împotriva lui, care pot atesta că a fost violent în familie.

„Sunteți foarte bine informat. Este foarte adevărat că, începând de azi, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Este consecința acelor evenimente, un eveniment, o altercație care nu face cinste nimănui, cu atât mai mult unor personaje expuse public. 

 Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și 2 ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor. Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…) Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana’, a spus avocatul, în cadrul emisiunii ‘Exclusiv VIP‘.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton