Laurențiu Reghecampf, urmărit penal după bătaia cu Anamaria Prodan, fiind acuzat de violență în familie. Impresara îi cere "daune materiale și morale" de 1 milion de euro

 Dumba Gabriela
.

Laurențiu Reghecampf ar fi urmărit penal într-un dosar de violență în familie, după ce ar fi bătut-o pe Anamaria Prodan, iar impresara îi cere daune morale și materiale de 1 milion de euro. În septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf a fost filmat în timp ce se bătea în plină stradă cu Anamaria Prodan, cu care se află în divorț. După bătaia din stradă, cei doi au ajuns la secţia de Poliţie, fiind deschise mai multe dosare penale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au trecut aproape doi ani de la episodul în care Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au luat la bătaie în plină stradă, iar impresara susţinea atunci că frustrările acumulate în perioada respectivă i-au determinat pe cei doi să ajungă chiar la violenţă fizică. Anamaria Prodan a ajuns şi la spital, atunci, acuzând dureri fizice după „lupta' cu Laurenţiu Reghecampf.

amp-reghe-bataieamp-reghe-bataie

Laurențiu Reghecampf este acuzat de violență în familie, după bătaia cu Anamaria Prodan

Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV, că Laurențiu Reghecampf este urmărit penal pentru infracțiunea de violență în familie.

„Sunteți foarte bine informat. Este foarte adevărat că, începând de azi, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Este consecința acelor evenimente, un eveniment, o altercație care nu face cinste nimănui, cu atât mai mult unor personaje expuse public.

În afară de faptul că azi Anamaria Prodan Reghecampf a dat declarații în calitate de parte vătămată, ne-am și constituit parte civilă ca rezultat al lovirii și altor violențe, parte civilă cu suma de 1 milion de euro, pe care o apreciem ca daune materiale și morale survenite în urma acelui eveniment nefericit. (…) Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie.

Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și 2 ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor. Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…)

Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana', a spus avocatul.

Citește și: Andreea Bostănică s-a afișat cu un ceas Rolex de peste 10 mii de euro și cu brățări cu diamante. Fanii cred că are un iubit misterios: „Un habibi i le-a cumpărat'

Citește și: Smiley, replică pentru Dinu Maxer după ce el și Damian Drăghici au fost acuzați că s-au inspirat de la el: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa «S-a furat mireasa»'

Laurențiu Reghecampf susține că nu a bătut-o pe Anamaria Prodan

Deși altercația dintre Anamaria Prodan și Reghe a fost filmată și răspândită peste tot pe internet, antrenorul a mărturisit că nu a atins-o pe impresară.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. (…) Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți', a mai spus Laurențiu Reghecampf la momentul respectiv.

De ce s-au luat, de fapt, la bătaie Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a declarat că în momentul în care a ajuns să se bată cu Laurenţiu Reghecampf în plină stradă, a realizat că prin astfel de momente îşi pătează imaginea în faţa copiilor ei. De asemenea, aceasta a mai declarat că bătaia cu fostul ei partener a fost o greşeală.

„Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golancuță de asta. Am zis: eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?', a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Motivul real pentru care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă este legat de faptul că „Reghe' i-a cerut explicaţii fostei sale soţii pentru unele acţiuni ale acesteia.

Concret, conform click.ro, Anamaria Prodan ar fi trimis mesaje, în care Laurenţiu Reghecampf este denigrat, sutelor de invitaţi de la botezul micuţului Liam, fiul pe care „Reghe' îl are cu Corina Caciuc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton