Laurette a fost cerută în căsătorie, după patru luni de relație. Cine este iubitul secret

 Laciu Andreea
.

Laurette are toate motivele să fie fericită. S-a aflat acum că a fost cerută în căsătorie de către iubitul pe care l-a ținut ascuns, în ultimele 4 luni. Cu toate că mulți și-ar pune semne de întrebare, după o relație atât de scurtă, ea crede că iubirea lor este suficient de puternică pentru o căsnicie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar ea a dezvăluit la TV că a fost cerută în căsătorie și că este îndrăgostită până peste cap de iubitul misterios. S-a decis să rupă tăcerea, după ce a ținut totul ascuns în ultimele luni. Se pare că misteriosul logodnic este chiar un fotbalist cunoscut din echipa Dinamo. Se pare că acesta a demonstrat că are intențiile serioase.

„M-a cerut în urmă cu două luni și jumătate. E serios, eram la masă. El ține foarte mult la mine, dar nu interesează pe nimeni ce fac eu cu viața mea, dacă mă căsătoresc sau nu. Eu nu am vrut să se știe de relația noastră și îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici. Da, iubesc foarte mult', a declarat Laurette pentru Star Matinal.

Laurette-rupe-tacerea.-Ce-face-fostul-ei-iubit-pentru-fiica-pe-care-o-au-impreuna-4-1024×576Laurette-rupe-tacerea.-Ce-face-fostul-ei-iubit-pentru-fiica-pe-care-o-au-impreuna-4-1024×576

Cine este logodnicul lui Laurette

Este vorba despre senegalezul Magaye Gueye, de la Dinamo. Se pare că se cunosc de ceva vreme, dar abia de câteva luni formează un cuplu. Recent au apărut pe internet niște imagini cu cei doi îndrăgostiți, în timp ce își făceau de cap într-o piscină, la Poiana Brașov.

„Da, am fost cerută în căsătorie. O să postez eu. E normal, nu ați văzut cum m-a cerut în casătorie? O să fac publică cererea în căsătorie. Suntem împreună de 3 luni și jumătate, dar eu îl știu de dinainte să vină el la București ca să joace la această echipă. Eu l-am cunoscut într-un club de noapte din Paris. Este o dovadă că suntem împreună de mai mult. Nu m-ar fi cerut în casătorie dacă mă jignea', a mai declarat vedeta.

Citește și: Laurette a luat o decizie radicală după umilințele la care a fost supusă fiica sa.Cum i s-a schimbat viața micuței

Citește și: Lucian Barbu părăsește Survivor!Războinicul a suferit un accident grav

Citește și: Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România.A ajuns de urgență la spital

Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei

Laurette a avut parte de multe scandaluri și amenințări din partea lui Mihai Ștefan, tatăl fetiței sale. După o relație care s-a terminat în termeni deloc amiabili, cei doi au reușit să se împace și să lase deoparte disensiunile de dragul copilului lor.

Laurette a dezvăluit că ea și Mihai Ștefan reușit să îngroape securea războiului, de dragul Serenei. Cei doi se văd ori de câte ori bărbatul dorește să petreacă timp cu fiica lui. 

Acum lucrurile s-au așezat, însă a fost o vreme când vedeta și fostul ei iubit erau la cuțite. Au reușit să dea uitării amenințările cu bătaia, cu pistolul, scandalurile și vizitele de la tribunal. Toate acestea de dragul Serenei, fetița lor. Deși Laurette are custodia exclusivă a fiicei sale, Mihai este liber să vină să o vadă oricând dorește.

„M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate.

Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai’, a declarat Laurette, în exclusivitate, pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton