Ce spune Laurette despre împăcarea cu fostul logodnic, Magaye Gueye: "Noi încă ne iubim. Am avut o discuție vizavi de relația noastră și..."

 Raiciu Adriana
.

Laurette a vorbit despre împăcarea cu fostul logodnic, Magaye Gueye. Laurette și fotbalistul Magaye Gueye au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis să se despartă. O perioadă și-a ținut departe viața personală de lumina reflectoarelor, dar cum vedeta de televiziune vorbește deschis despre împăcarea cu fostul ei partener. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Laurette despre împăcarea cu fostul logodnic, Magaye Gueye. Laurette este una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune din showbiz. Aceasta a ocupat mult timp primele pagini ale ziarelor, mai ales cu poveștile sale de dragoste, iar acum este din nou în atenția publicului. În urmă cu ceva luni, vedeta a decis să pună punct relației cu fotbalistul Magaye Gueye, care îi era și logodnic la momentul respectiv.

laurettelaurette

În cadrul unui interviu, Laurette a vorbit deschis despre ceea ce se simte față de Magaye, dar și ce planuri de viitor are. Conform spuselor ei, deși s-au despărțit, încă se mai iubesc și au rămas în relații foarte bune.

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul dintre Laurette și Marian Tătic, bărbatul care a bătut-o la hotel: „Ea nu a mai vorbit cu…”

Citește și: Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare. Vedeta a câștigat procesul: „După aproape doi ani de suferință…”

Citește și: Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Anunțul surprinzător al actorului: „Tocmai mi s-a născut un copil’

Citește și: Hatice de la Mireasa a fost abuzată și violată în trecut, iar acum este acuzată că s-a și prostituat: ‘Era anturajul. Aia credeam eu că este corect…’

Ce spune Laurette despre împăcarea cu fostul logodnic, Magaye Gueye

După mai multe certuri și împăcări, Laurette și fostul ei logodnic, Magaye Gueye, au vorbit despre relația lor. Chiar dacă au stat separați o vreme, aceștia au păstrat legătura și sunt în relații bune. Ba chiar mai mult, se pare că nu exclud varianta de mai acorda o șansă poveștii lor de iubire, dacă va fi să fie.

'Eu sunt foarte bine, în momentul de față sunt foarte liniștită, foarte relaxată vizavi de fostul meu iubit. Consider că fiecare relație are urcușuri și coborâșuri, având în vedere că există și foarte multe atracții și de o parte și de cealaltă și nu prea mai avem răbdare să mai construim. Cred că fiecare om merită câte o șansă dacă într-adevăr se vede schimbarea și nu pot să zic că m-am împăcat, pot să zic că am avut o discuție vizavi de relația noastră și noi oricum am rămas în relații foarte bune, adică ne-am despărțit, dar am rămas în relație foarte, foarte bune', a spus Laurette la Antena Stars.

Totodată, Laurette a mai mărturisit că între ea și fostul partener a fost dragoste la prima vedere, însă a contat destul de mult și faptul că se înțeleg de minune și se iubesc în continuare, chiar și după ce au decis să-și spună adio.

'Este foarte important să îți găsești pe cineva în zilele noastre și este foarte greu să ai răbdare să construiești, să aveți planul de viitor și consider că pentru a avea o relație ai nevoie de multă răbdare. Nu știu dacă el are, doar că între noi a fost o iubire din prima clipă în care ne-am văzut ca să zic așa și noi încă ne iubim, doar că s-au întâmplat anumite lucruri și așa a fost să fie ne-am despărțit dar am rămas în relații frumoase. Da, Dar când ai o relație și greșești, trebuie să-i arăți persoanei că îți dorești să fii împreună și trebuie să se vadă schimbarea', a încheiat Laurette.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton