Laurette, detalii despre relația cu miliardarul Ion Țiriac: "M-am simțit regina reginelor! Era frumos cu avionul privat, te lua cu mașina cu șofer...". De ce s-au despărțit

 Dumba Gabriela
.

Laurette dezvăluie că a avut relații amoroase cu mai mulți milionari cunoscuți din România, memorabilă fiind, pentru ea, aventura cu Ion Țiriac. Laurette evită să dea mai multe detalii despre relația cu Ion Țiriac, care a avut loc în 2016, dar spune că în acea perioadă se simțea „regina reginelor”, iar despărțirea s-a produs din cauza ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Laurette și Ion Țiriac au fost surprinși prima dată împreună în anul 2016, la plajă, însă niciunul dintre ei nu a dat, vreodată, detalii despre natura relației lor, însă toată lumea a bănuit despre ce a fost vorba. Acum, la mulți ani distanță, Laurette recunoaște că s-a simțit ca o regină în perioada în care Ion Țiriac era îndrăgostit de ea.

6b19945b412c4cb15bdb0ac6ad3461fd6b19945b412c4cb15bdb0ac6ad3461fd

Ce spune Laurette despre relația cu Ion Țiriac

Invitată la podcastul lui Viorel Grigoriu, Laurette a mărturisit că a avut relații amoroase cu mai mulți milionari cunoscuți din România, dar nu s-a ales cu mare lucru de pe urma acestor idile. Laurette a fost chiar și căsătorită, la un moment dat, cu Ciprian Nistor, iar după divorț nu a rămas cu niciun ban din averea lui. Ea spune că singurul bun pe care l-a dobândit după căsătorie a fost o casă.

„Am fost căsătorită cu un milionar. Suntem într-o relație ok acum. Am rămas cu o casă de la el. Cu fostul m-am dus fericită și am semnat divorțul. Dacă stăteam, poate eram acum milionară. El mi-a cerut divorțul. Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi', a mai spus Laurette.

„Dar cu Ion Țiriac a fost ceva?', a întrebat gazda podcastului. Laurette a început să zâmbească și a evitat să confirme idila cu Ion Țiriac.

„Asta nu pot să îți răspund, dar… Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. (…) Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială.

Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?', a dezvăluit Laurette, despre relația ei cu milionarul, la podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Citește și: Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu tatăl său:Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată

Citește și: Cum arăta Raluca Bădulescu la începutul carierei. Era blondă, cântărea peste 100 de kilograme și purta ținute excentrice

Citește și: Survivor All Stars 21 februarie – Cătălin Moroșanu, supărat pe Jorge: „Ne-a trădat’. Gestul făcut de Jador după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate

De ce s-au despărțit Laurette și Ion Țiriac

Laurette a vorbit și despre despărțirea de miliardarul Ion Țiriac, recunoscând că totul a fost din vina ei pentru că în relația lor a făcut loc și unei alte persoane.

„A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea, pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina. 

Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar nu a fost bine, regret! Dar pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel', a mai declarat Laurette.

„Ești o femeie materialistă?', a întrebat moderatorul podcastului.

„Da, îmi plac milionarii! De ce îmi plac?! Îmi plac bărbații cu o situație… îmi place să mă simt bine. Ai văzut cum se simte o femeie lângă un milionar?! Pare că banii sunt ai ei, chiar dacă nu sunt ai ei. (râde) Dar e altceva, parcă viața e mai frumoasă. Nu pot să fiu ipocrită și să spun că mie îmi place să stau în sărăcie. Mai bine plâng pe un iaht în Monaco decât să plâng într-o căruță la tataie la țară', a spus Laurette.

Laurette are o relație de 4 ani cu Magaye Gueye

Laurette are o relație cu Magaye Gueye, fostul fotbalist al lui Dinamo, și locuiesc împreună în Paris. Fotomodelul a povestit cum a început povestea de dragoste cu iubitul ei.

„Acum sunt într-o relație ca tot omul pentru că, în ziua de azi, e mai complicat să găsești un om cu care să fii pe aceeași lungime de undă și să ai aceleași planuri de viitor. Nu totul este perfect, dar când treci prin momente mai grele, atunci vezi cum este omul de lângă tine, dacă te iubește cu adevărat. Ne-am despărțit de vreo două ori, dar până la urmă tot împreună suntem.

Eu îl știam dinainte să vină în România. Mă agățase la Paris, într-un club. Am schimbat numere de telefon. Atunci a fost ceva fugitiv. S-a rupt legătura. De abia când a venit în România, la Dinamo, am început relația.

Suntem împreună de 4 ani, m-a cerut în căsătorie de câteva ori. Prima dată l-am refuzat. Nu știu dacă mă mai căsătoresc! O putem face și mâine, dar nu mai am chef de partaje, divorț', a mai spus Laurette. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton